Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κούραση και σερβίς την διαφορά

Κούραση και σερβίς την διαφορά

Στο πολύ καλό σερβίς του Ολυμπιακού, αλλά και τον παράγοντα κούραση κρίθηκε ο τελικός της Σαντορίνης με τις Οικονομίδου και Βεργίδου να δηλώνουν αποφασισμένες να παρουσιαστούν περισσότερο ανταγωνιστικές καθώς οι προσδοκίες όλων έχουν μεγαλώσει.

Οικονομίδου: «Να είμαστε ανταγωνιστικές»

Η κεντρικός του Α.Ο Θήρας, Μαρία Οικονομίδου σημείωσε «Μας πίεσαν στο σερβίς περιμέναμε ότι θα κάναμε κάτι καλύτερο σε σερβίς και υποδοχή μέσα στην έδρας μας αλλά δεν τα καταφέραμε. Η αλήθεια είναι ότι σε κάθε ματς τα δίναμε όλα μέχρι τώρα. Τα σώματα μας είναι πολύ κουρασμένα. Στον τελικό όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικές και να το ευχαριστηθούμε».

Βεργίδου: «Οι προσδοκίες έχουν μεγαλώσει»

«Σίγουρα έχουμε πετύχει πολλά πράγματα, είμαστε χαρούμενες γι αυτό και σίγουρα θέλαμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικές. Μας πίεσαν στο σερβίς,παίξαμε στο τρίτο αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Θέλαμε πολύ να ευχαριστήσουμε αυτόν το ζεστό κόσμο που είναι δίπλα μας σε κάθε ματς αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλω να πιστεύω να παρουσιαστούμε βελτιωμένες στο επόμενο παιχνίδι, είμαστε κουρασμένες, καθώς τα συνεχόμενα ματς δεν μας έχουν αφήσει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικές. Οι προσδοκίες σίγουρα έχουν μεγαλώσει».