Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κοβάτσεβιτς: «Πολύ χρήσιμο τουρνουά για μας»

Κοβάτσεβιτς: «Πολύ χρήσιμο τουρνουά για μας»

Στα πολύτιμα συμπεράσματα που έβγαλαν από την θετική παρουσία του Ολυμπιακού στο άκρως ανταγωνιστικό διεθνές τουρνουά της Μαρίτσα, “Plovdiv Cup 2017” αναφέρθηκαν στις δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα του πειραϊκού συλλόγου ο προπονητής και η αρχηγός των ερυθρόλευκων, που κατέλαβαν τη 2η θέση στη Φιλιππούπολη.

O προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής έπειτα από το τελευταίο ματς με την “οικοδέσποινα” Μαρίτσα Πλόβντιβ:  «Αυτό το τουρνουά ήταν πολύ χρήσιμο για εμάς. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε σχεδόν όλη την ομάδα να αγωνίζεται. Το μόνο που δεν ήταν τόσο καλό, ήταν ότι δεν χρησιμοποιήσαμε περισσότερο την Κατερίνα Γιώτα.

bursa_osfp_olympiakos

Θα ήταν καλύτερα αν είχε παίξει περισσότερο και για τις υπόλοιπες κεντρικές, οι οποίες θα είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν λίγο περισσότερο. Επίσης η Πολ, ενσωματώθηκε εδώ με την υπόλοιπη ομάδα και ήταν λίγο άρρωστη τις τελευταίες ημέρες. Αυτά τα δυο στοιχεία δεν ήταν τέλεια για εμάς. Από κει και πέρα δώσαμε τρία δυνατά παιχνίδια, αφού αυτό με την Ντιναμό δεν ήταν και τόσο, τα οποία θα είναι χρήσιμα για εμάς αναφορικά με την Ευρώπη, αφού στο Ελληνικό πρωτάθλημα δυστυχώς δεν έχουμε την δυνατότητα να παίζουμε τέτοιου είδους παιχνίδια».

osfp_olympiakos

Από την πλευρά της, η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε αντίστοιχα στο osfp.gr: «Δώσαμε μια σειρά από δυνατά παιχνίδια κατά την παρουσία μας στο τουρνουά. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε ορισμένα πράγματα και έχουμε βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για το που βρισκόμαστε. Το αποτέλεσμα στην παρούσα φάση δεν έχει σημασία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να δουλέψουμε στις προπονήσεις πάνω σε ορισμένες αδυναμίες, να τις βελτιώσουμε για να είμαστε έτοιμες στην έναρξη του πρωταθλήματος».