Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κρίνεται στο Δ.Σ του Α.Ο.Μ. η τύχη της Αλεξάκου

Κρίνεται στο Δ.Σ του Α.Ο.Μ. η τύχη της Αλεξάκου

Στο προσεχές ΔΣ του Μαρκόπουλου θα αποφαστεί το μέλλον της νεαρής διεθνούς άσου του Μαρκόπουλου στον Άρη, σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι πρόεδροι των δύο ομάδων,  μετά τη σύγχυση που προκάλεσε η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής της αθλήτριας από το σωματείο της Θεσσαλονίκης, την οποία ο πρόεδρός των “κίτρινων” χαρακτήρισε πρωθύστερη και διαψεύστηκε από την ομάδα των Μεσογείων.

“Εμείς δεν πρόκειται να σταθούμε εμπόδιο στην μετακίνηση ενός κοριτσιού που πρέπει για εκπαιδευτικούς και οικογενειακούς λόγους να πάει στην Θεσσαλονίκη, Θεωρώ πως είναι θέμα αρχών του σωματείου. ” εξήγησε στο Volleyplanet ο Πάρης Ευαγγελίου, πρόεδρος του Α.Ο. Μαρκοπούλου, στον οποίο ανήκει η Αλεξάκου και συμπλήρωσε: “Επειδή όμως δεν έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση, για να ολοκληρωθεί , πέρα από κάποια συζήτηση, το θέμα θα τεθεί στο επόμενο ΔΣ του συλλόγου και φαντάζομαι πως θα βρεθεί μία λύση για να μπορέσει το παιδί να μετακινηθεί στην ομάδα της προτίμησής της, χωρίς να μείνει κανείς αδικημένος”.

Από πλευράς του, ο ομόλογος του κ. Ευαγγελίου στον Άρη, Γιάννης Ρεντζεπέρης εξήγησε στο Volleyplanet ότι “τα δύο σωματεία έχουν καλές σχέσεις” και στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι “η αλήθεια είναι πως η ανακοίνωσή μας ήταν πρωθύστερη και προέκυψε από μία εσφαλμένη πληροφορηση που είχαμε. Μίλησα όμως με τον πρόεδρο του Μαρκόπουλου, που αιφνιδιάστηκε και συζητήσαμε για αυτά που πρέπει να γίνουν, ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή κανονικά” όπως υποστήριξε με αισιοδοξία ο ισχυρός άνδρας της γυναικείας ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Το ΔΣ του Μαρκόπουλου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας.