A2

Η Κρήτη έχει το Φίνο «στην καρδιά» της (photos)!

Η Κρήτη έχει το Φίνο «στην καρδιά» της (photos)!

Τις καλύτερες ευχές τους έστειλαν στο πρώην συμπαίκτη τους οι παίκτες των Χανίων, ενώ και ο άσος του ΟΦΗ, Γιάννης Χαριτωνίδης αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας του στον Έλληνα αθλητή, που όπως ενημερωθήκαμε με χαρά κάθε μέρα πάει όλο και καλύτερα με το σοβαρό θέμα υγείας που αντιμετωπίζει και δεν θα αργήσει η ώρα, που θα επιστρέψει γερός και δυνατός ξανά στο σπίτι του.

Άλλωστε το δωμάτιο του «Θεαγένειου» Αντικαρκίνικου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, είναι πολύ μικρό για να χωρέσει ένα… θηρίο σαν κι αυτόν, όπως χαρακτήρισε μεταξύ άλλων το Θεσσαλονικιό άσο σε δηλώσεις του στο Volleyplanet ο πρώην συμπαίκτης του στην Χαλκίδα και νυν κεντρικός του ΣΦΠ Χανίων, Νίκος Αλεξάκης, λίγα λεπτά μετά την  ήττα της ομάδας του στο πρόσφατο ντέρμπι της Κρήτης από τον ΟΦΗ.

nikos_alexakis_sfp xanion

«Θέλω να ευχηθώ στο Δημήτρη καλή ανάρρωση και να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα. Ήμασταν πριν από δύο χρόνια συμπαίκτες και κατακτήσαμε την άνοδο με τον Ηρακλή Χαλκίδας και ευελπιστώ να τον δούμε γερό να επιστρέφει, γιατί ο Φίνος είναι… θηρίο και πιστεύω πως θα επιστρέψει σύντομα στο βόλεϊ και στους φίλους του».

chania

Η αγάπη του Δημήτρη Φίνου για την Κρήτη είναι δεδομένη και όχι μόνο η πόλη των Χανίων, που σήμερα μάλιστα έχει την τιμητική της, καθώς γιορτάζει τα Εισόδια της Θεοτόκου, πολιούχου της πόλης. Όχι μόνο γιατί έζησε εκεί δύο όμορφες χρονιές ως αθλητής, αλλά γιατί το μέλλον του φαίνεται πως είναι άρρηκτα «δεμένο» με τον «ευλογημένο» τούτο νησί. Άλλωστε το Ηράκλειο είναι από τις πρώτες πόλεις που θα επισκεφθεί με το καλό όταν βγει από αυτόν τον “εφιάλτη” , ο Δημήτρης καθώς πλησιάζει η ώρα για να διοριστεί εκεί ως δάσκαλος…

dimos_mpourmpakis_proponitis sfp xanion

Κι η Κρήτη όμως έχει τον Φίνο “στην καρδιά της” σύμφωνα με τα λεγόμενα του τεχνικού της ομάδας των Χανίων στο Volleyplanet, Δήμου Μπουρμπάκη. «Το πέρασμα του Δημήτρη Φίνου αυτά τα δύο χρόνια σημάδεψε την ομάδα, όσο τους φιλάθλους, τον ίδιο αλλά και γενικότερα τον αθλητικό κόσμο των Χανίων… Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε την περιπέτειά της υγείας του ως σύλλογος, αλλά και ως άτομα ήμαστε σε επικοινωνία με τους δικούς του και είναι προφανές ότι ευχόμαστε τα καλύτερα και ελπίζουμε να το ξεπεράσει το συντομότερο».

manousos_mpotzolakis_sfp xanion

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας, Μανούσου Μποτζολάκη, που παρά την πικρία της ήττας από τον ΟΦΗ, μόλις άρχισε να μιλάει για το Δημήτρη «φωτίστηκε» το πρόσωπό του. «Είμαστε όλοι δίπλα του, τον σκεφτόμαστε και ευχόμαστε το καλύτερο για εκείνον. Ό,τι μα ό,τι χρειαστεί να ξέρει πως είμαστε στο πλευρό του κάθε στιγμή, μαζί του και θέλω να ελπίζω ότι θα κερδίσει και τη δεύτερη μάχη.  Θέλω πραγματικά μέσω του Volleyplanet να μεταφέρω το μήνυμα ότι προσπαθούμε και εμείς από την Κρήτη με τη θετική μας ενέργεια να τον δούμε όχι μόνο να πηγαίνει καλύτερα, αλλά να επιστρέφει και πάλι νικητής στα γήπεδα».

Τέλος στο 29χρονο «καρντάσι» αφιέρωσε τη νίκη του ΟΦΗ ο Θεσσαλονικιός πασαδόρος του ΟΦΗ, Γιάννης Χαριτωνίδης, που μεταξύ άλλων, κατά το πέρασμά του το 2011 στον Επίκουρο Πολίχνης, είχε ως βοηθό προπονητή τον πατέρα του Δημήτρη, Σπύρο Φίνο.

«Αφιερώνω τη νίκη στο Δημήτρη Φίνο, του εύχομαι να βγει πιο δυνατός από αυτό το πρόβλημα που του παρουσιάστηκε και ευελπιστώ πως σύντομα θα τον έχουμε και πάλι κοντά μας».

Φωτό Χανιά: Chania Crete by Nikos / Facebook

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...