ΔΙΕΘΝΗ

Με Λαμπρινίδου ηγέτιδα η Τρεντίνο

Με Λαμπρινίδου ηγέτιδα η Τρεντίνο

Περίπου δύο εβδομάδες απέμειναν για την πρεμιέρα της ιταλικής Serie A2 γυναικών και η νέα ομάδα της Μαρίας Λαμπρινίδου, ανεβάζει πλέον στροφές.

Η Ελληνίδα κεντρική της Delta Informatica Trentino περιμένει με λαχτάρα το ντεμπούτο της στις 2 Νοεμβρίου με την Volley Soverato στην Καλαβρία. Όλο αυτό το διάστημα η Λαμπρινίδου, με τις αθλητικές της ικανότητες, τις εικόνες και τις εμπειρίες από τα πρωταθλήματα σε Γαλλία, Ιταλία, αλλά και τον απόλυτο επαγγελματισμό της έχει εξελιχθεί σε μία από τις ηγέτιδες της ομάδας και έτσι έπειτα από ένα μήνα προετοιμασίας και κάποια φιλικά, έχει πλέον σχηματίσει μία εικόνα για τη νέα της ομάδα.

“Σε τεχνικό επίπεδο, βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα, αλλά χρειάζεται ασφαλώς να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για να βρούμε τους αυτοματισμούς μας και αυτό κάνουμε με τον προπονητή μας. Το θετικό είναι ότι η ομάδα έχει παραμείνει σχεδόν αμετάβλητη από την περσινή σεζόν, έτσι ώστε είναι ευκολότερο για μένα ως νέα αθλήτρια να αποκτήσω την απαραίτητη χημεία με τις συμπαίκτριές μου” τόνισε η πρώην άσος της Φορλί, που θα έχει μαζί της και την πρώην Σέρβα συμπαίκτριά της, Μίλιτσα Μπεζάρεβιτς.

Οι ευθύνες πάντως που έχει η Λαμπρινίδου είναι αυξημένες, αφού πέρα από την αφομοίωση των τακτικών και τις τεχνικές πληροφορίες του προπονητή της, φέτος δουλεύει πολύ, ειδικά στην φάση της επίθεσης και σημειώνει σημαντική πρόοδο. Παράλληλα όμως αισθάνεται χαρά και μεγάλη ευθύνη βοηθώντας με την εμπειρία της τις νεαρές της συμπαίκτριες γιατί όπως λέει κι η Ελληνίδα άσος «αυτό για μένα αποτελεί κάτι σαν «ψήφο εμπιστοσύνης» του συλλόγου, ο οποίος πιστεύει στις δυνατότητές μου.”

Πέρα όμως από την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει από τους ανθρώπους της ομάδας της, η Μαρία Λαμπρινίδου έχει ενθουσιαστεί με το νέο της περιβάλλον, στην εξοχή, στο Τρέντο . “Μου αρέσει το Τρέντο, σε σύγκριση με τις ελληνικές πόλεις είναι πολύ διαφορετικές, αλλά εγώ προτιμώ πάντα να ζω νέες εμπειρίες και προσαρμόζομαι εύκολα ακόμη και σε διαφορετικές χώρες. Λατρεύω τη φύση και τα βουνά, κι όταν έχω ελεύθερο χρόνο πηγαίνω συχνά. Δυστυχώς μέχρι σήμερα, λόγω της σκληρής προετοιμασίας και των προπονήσεωνμ δεν είχα την ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα την πόλη, αλλά από μια πρώτη εντύπωση που σχημάτισα μπορώ να πω ότι μου φαίνεται καλή και είναι το κατάλληλο περιβάλλον για να παίξει κανείς βόλεϊ. “

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...