Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Λείπουν οι μεγάλες «μάχες»

Λείπουν οι μεγάλες «μάχες»

Έπειτα από τις πρόσφατες μάχες του Κυπέλλου το λεγόμενο «μεγάλο παιχνίδι» απουσιάζει από το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής Α1 Γυναικών, όπου τα φαβορί έχουν τον πρώτο λόγο στη νίκη. Ρεπό έχουν αυτή την αγωνιστική οι Μακεδόνες Αξιού.

Χωρίς διαγώνια ο ΟΠΕΡ

Το Σάββατο στις 16.00 στο Σχ. Κλειστό Ν. Φιλαδέλφειας η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΠΕ Ρεθύμνου, σε ένα ματς όπου η κρητική ομάδα θα ταξιδέψει σήμερα το βράδι χωρίς τη βασική του Σέρβα διαγώνια, Ζούνιτς, που αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. «Θα κατέβουμε στην Αθήνα για ό,τι καλύτερο. Το α’ παιχνίδι που παίξαμε στο Ρέθυμνο για λίγο, δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο βαθμό, από δώ και στο εξής το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα βρεθούν τα κορίτσια» υποστήριξε στο Volleyplanet ο τεχνικός του ΟΠΕΡ, Νίκος Ζιώγας.

Από την πλευρά των γηπεδούχων, παρά κάποιες μικροενοχλήσεις που αντιμετωπίζουν αθλήτριες, όπως η Αργυροπούλου, ο Μανόλης Ρουμελιώτης θα έχει όλες τις κιτρινόμαυρες στη διάθεσή του, πλην της εγχειρισμένης Λαγουδάκη. «Μετράει πολύ πως θα εμφανιστεί ο ΟΠΕΡ και αν θα έχει κάποιες ελλείψεις που συνηθίζει να παρουσιάζει στα εκτός έδρας ματς. Αλλά πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα το ξεπεράσουμε το εμπόδιο της κρητικής ομάδας. Γιατί χρειαζόμαστε ένα κλικ για να μπούμε στην τετράδα που είναι και ο στόχος μας» τόνισε στο Volleyplanet ο τεχνικός της «Ένωσης».

Επιστρέφει η Καρπουζά, απούσα η Κάρπεντερ

Το τελευταίο ματς της ημέρας διεξάγεται τέσσερις ώρες αργότερα στην Σαντορίνη στις 20.00, όπου ο Α.Ο Θήρας φιλοξενεί το Μαρκόπουλο, δύο ομάδες όπου αποχαιρέτησαν πρόσφατα το Κύπελλο. Στον πρώτο του αγώνα πρωταθλήματος μπροστά στο κοινό της ομάδας, καθώς προηγήθηκε το ματς Κυπέλλου με ο Απόστολος Οικονόμου θα κυνηγήσει τη νίκη, καθώς όπως όλα δείχνουν επιστρέφει και πάλι στο βασικό σχήμα η Καρπουζά. «Σε αντίθεση με τα προηγούμενα ματς, κόντρα σε ισχυρές ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός στο Κύπελλο, αυτό είναι ένα παιχνίδι στα μέτρα μας και θα το «χτυπήσουμε» για να φτάσουμε στη νίκη» επεσήμανε στο Volleyplanet ο κ. Οικονόμου.
Το Μαρκόπουλο, μετά την ήττα από την ΑΕΚ με «κατεβασμένα χέρια», έδειξε παρά την ήττα σημάδια ανάκαμψης κόντρα στον Πανναξιακό για το Κύπελλο, όμως το γεγονός πως η ομάδα των Μεσογείων θα ταξιδέψει στη Σαντορίνη χωρίς την Αμερικανίδα πασαδόρο του, Κάρπεντερ (απουσιάζει για προσωπικούς λόγους), κάνει την αποστολή των φιλοξενούμενων εξαιρετικά δύσκολη.

Με πολλές αλλαγές η Ηλιούπολη

Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει τη Δευτέρα 2 Μαρτίου στο κλειστό του Ρέντη, όπου ο νταμπλούχος Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την μαχητική ΓΣ Ηλιούπολης, με τις «ερυθρόλευκες» ασφαλώς να έχουν τον πρώτο λόγο στη νίκη, καθώς για την τεχνικό Δήμητρα Λυκογιάννη, που βρίσκεται ήδη με την ομάδα Νεανίδων στη Σκάλα Λακκωνίας, το σημαντικό είναι να δώσει ανάσες σε κάποιες αθλήτριές της. Αξίζει να σημειωθεί πως 4 αθλήτριες, η Πατεράκη, Καπέλλου, Γεργίου και η Λαμπρινή Μπανίκα θα έχουν δώσει μέχρι την Κυριακή 4 ματς για το β’ όμιλο της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος Νεανίδων.

Πρωτάθλημα: Α1 Εθνική Κατ. Γυναικών
ΗΜ/ΝΙΑ
ΓΗΠΕΔΟ
ΩΡΑ
Σ Υ Ν Α Ν Τ Η Σ Η
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ
Σάββατο 28/2/2015
Θήρας
20.00
ΑΟ ΘΗΡΑΣ
ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μουλά Ε.-Μεταξά
Τσιντομηνάς
Σάββατο 28/2/2015
Σχ. Κλειστό Ν. Φιλαδέλφειας
16.00
ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ
ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Μόσχος-Κατσούλης
Πολίτης
Δευτέρα 2/3/2015
Μ.Μερκούρη
17.00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Μαρκάτης-Καπάνταης
Τριανταφύλλου
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...