CHALLENGE CUP

Λόζανσιτς: «Φουλ ενέργεια η Λε Κανέ»

Λόζανσιτς: «Φουλ ενέργεια η Λε Κανέ»

H πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Λόζανσιτς μίλησε στο Volleyplanet για την Λε Κανέ, αυριανή αντίπαλο του Πανναξιακού στον α΄αγώνα της Φάσης των “16” του Τσάλεντζ Καπ στη Νάξο (20.30).

Είναι μία από τις πιο αγαπημένες ξένες παίκτριες που πέρασαν ποτέ από τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για την Γαλλίδα, πρώην άσο των Καννών, Γέλενα Λόζανσιτς, η οποία εδώ και 5 μήνες απολαμβάνει το ρόλο της μητέρας, φροντίζοντας το μωράκι της, τη Λία.

Έχοντας αγωνιστεί για ένα χρόνο στη Λε Κανέ, αφού έφυγε από τον Παναθηναϊκό η Λόζανσιτς έχει μία ολοκληρωμένη άποψη για την αυριανή αντίπαλο του Πανναξιακού, την οποία και κατέθεσε μεταξύ άλλων στο Volleyplanet.

«Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα. Διαθέτει ένα νεανικό σύνολο, με παίκτριες που διψάνε για διάκριση και σε κάθε ματς είναι γεμάτες από ενέργεια. Έχουν Ιταλό προπονητή, τον Ρικάρντο Μαρκέζι, ενώ αγωνίζονται και τέσσερις διεθνείς Γαλλίδες αθλήτριες, οι Ορλέ Μαέβα (Διαγώνια), Φεντέλε Ελιζαμπετ, Κίμ Νοβα (ακραία) και Μύριαμ Κλόστερ (κεντρική). Δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκονται στη 2η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος…» επεσήμανε η 31χρονη πρώην άσος της Λε Κανέ η οποία εξέφρασε την άποψη πως περιμένει να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Πέρα όμως από τις συμπατριώτισσες της και τρεις ακόμη ξένες τις Αμερικανίδες, Λίχτμαν (ακραία), Ντέιβις (Λίμπερο) και την Ιταλίδα Βαλιτσέλι η γαλλική ομάδα διαθέτει και 3 ακόμη διεθνείς ξένες, όπως η διεθνής μπλοκέρ της Σλοβακίας, Μικαέλα Αμπράμοβα, Η ψηλότερη παίκτρια της ομάδας (1.92μ) και πασαδόρος της Κροατίας, Μπερνάρντα Μπρσιτς και η διεθνής κεντρική της Ιταλίας, Μαρίνα Ζαμπέλι.

Αξίζει να σημειωθεί δε πως σε 11 φετινές αγώνες της Γαλλικής Λίγκας η Λε Κανέ μετράει 9 νίκες-2 ήττες με τελευταίο θύμα της την Ιστρ (0-3) και απέχει μόλις 3 βαθμούς από την πρωτοπόρο ομάδα των Κανών.

Τέλος η Λόζανσιτς, που υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να είναι παρούσα στον επαναληπτικό της Γαλλίας, εξέφρασε για ακόμη μια φορά τα καλύτερα της συναισθήματα για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του. “Μου έχει λείψει πολύ ο Παναθηναϊκός… Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ τις συμπαίκτριές μου, το υπόλοιπο επιτελείο της ομάδας,  τον απίστευτο κόσμο μας και φυσικά όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες, που θα είναι για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μου… Σας πεθύμησα πολύ”!