CHALLENGE CUP

Μαγεύτηκε η Ουραλότσκα στη θέα της Νάξου (φωτ.)!

Μαγεύτηκε η Ουραλότσκα στη θέα της Νάξου (φωτ.)!

Στη Νάξο βρίσκεται από τη Δευτέρα (2/3) η αποστολή της ρωσικής Ουραλότσκα με σύσσωμη την ομάδα να έχει μαγευτεί στη θέα του πανέμορφου Κυκλαδίτικου νησιού.

Όταν η αποστολή της Ουραλότσκα φτάνει από το μακρινό Εκατερίνενμπουργκ εκεί όπου το κρύο κόβει την ανάσα στην Ελλάδα και για πρώτη φορά δεν μένει απλά στην Αθήνα ή τον Πειραιά (σ.σ έχει αγωνιστεί με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο παρελθόν) αλλά ταξιδεύει σε νησιωτικό προορισμό, τότε η μαγεία είναι διπλή!

Αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά φρόντισαν να το δείξουν από την πρώτη στιγμή με κάθε τρόπο οι παίκτριες αλλά και το τεχνικό επιτελείο της Ουραλότσκα, που έσπευσαν να φωτογραφηθούν με φόντο την Πορτάρα και να θαυμάσουν τις ομορφιές και το περιβάλλον του νησιού των Κυκλάδων.

Μάλιστα ο βοηθός του Νικολάι Καρπόλ, Μιχαήλ (φωτό) έγραψε χαρακτηριστικά: “Πιθανόν το ωραιότερο μέρος που έχω βρεθεί ποτέ”!

Στο ίδιο μήκος κύματος και η επίσημη σελίδα της Ουραλότσκα στο instagram που επέλεξε την Πορτάρα και όχι αγωνιστική φωτό για να ενημερώσει τους φίλους της ρωσικής ομάδας ότι: “Η ομάδα μας έφτασε στη Νάξο όπου την Τετάρτη (4/3) θα δώσει τον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του Challenge Cup κόντρα στον Πανναξιακό. Στις 12/3 στο Εκατερίνενμπουργκ σας περιμένουμε στο δεύτερο παιχνίδι της φάσης αυτής”!

uralotska

Πέραν του αγωνιστικού, δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας και τη Νάξο…