ΔΙΕΘΝΗ

Με… αύρα Πετρέα Κυπελλούχος Αγγλίας ο Κουτουλέας

Με… αύρα Πετρέα Κυπελλούχος Αγγλίας ο Κουτουλέας

Στα χνάρια του Κυπελλούχου Γαλλίας, Γιώργου Πετρέα βάδισε και ο τεχνικός Βαγγέλης Κουτουλέας, που αναδείχθηκε πριν από λίγες Κυπελλούχος Αγγλίας και πρόσθεσε μία ακόμη επιτυχία για τους πρεσβευτές του ελληνικού βόλεϊ στο εξωτερικό.

Ο Μεσσήνιος τεχνικός, που εδώ και χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του στο βρετανικό βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ, βοηθώντας στην πρόοδο και ανάπτυξη των δύο αθλημάτων στην “Γηραιά Αλβιώνα” και πριν λίγες μέρες είχε φέρει γούρι με την παρουσία του στον Κυπελλούχο Γαλλίας με την Αζαξιό, Πετρέα αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας, λίγες ώρες μετά την κατάκτηση της “κούπας” στα social media γράφοντας το εξής μηνυμα στον επίσης Καλαματιανό άσο: “Γιώργο Πετρέα! Χθες κοιμήθηκα με τη φανέλα από τον τελικό (σ.σ. Γαλλίας) και κοίτα τι συνέβη!! Πήραμε επίσης το Κύπελλο! ”

social_koutouleas_petreas

Μία σημαντική επιτυχία για την λονδρέζικη ομάδα του Έλληνα τεχνικού ΙΒΒ Πολόνια Λόντον που αν και βρέθηκε να χάνει στον τελικό με 2-1 από την φιναλίστ Τιμ Νορθρούμπια με 3-2 (25-18, 22-25, 20-25, 25-20, 15-12) και έβαλε τις βάσεις για την κατάκτηση του νταμπλ στην Αγγλία. Ανάλογη επιτυχία και για τη γυναικεία ομάδα, Πολόνια Side Out Λόντον που επιβλήθηκε επίσης με 3-2 σετ στον τελικό Κυπέλλου Γυναικών της Τιμ Νορθρούμπια.

polonia_london

“Αυτό που θέλω μόνο να πω είναι ότι η Ελλάδα μας ειναι παντού.. Στον τελικό των γυναικών κοουτς ειναι ο Μάρκ Κοντόπουλος. Νίκησαν κ αυτοί με το ίδιο σκορ τον ίδιο αντιπαλο 3-2 σετ. Αυτό που νοιώσαμε οι 4-5 Έλληνες λίγες μερες πριν στο Παρίσι με τον Γιώργο και σήμερα στο Λονδίνο είναι απλά υπέροχο !” δήλωσε στο Volleyplanet γεμάτος καμάρι o Κυπελλούχος, Βαγγέλης Κουτουλέας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Κουτουλέα έχει προκριθεί ήδη στα ημιτελικά του πρωταθλήματος Αγγλίας και πλέον μετά τη σημερινή επιτυχία, εκτός του νταμπλ διεκδικεί και τον τίτλο του κορυφαίου τεχνικού της Μεγάλης Βρετανίας. Σε αυτή την προσπάθειά όμως ο συμπατριώτης μας δεν θα’ ναι μόνος του αφού μπορούμε όλοι να τον στηρίξουμε στην σχετική ψηφοφορία που θα αναδείξει τους καλύτερους στέλνοντας ένα email με την προτίμησή μας για την κατηγορία του Προπονητή της Χρονιάς.