CEV CUP

Με φόρα απ’ το Παρνού ο Ολυμπιακός

Με φόρα απ’ το Παρνού ο Ολυμπιακός

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Παρνού ενόψει της αναμέτρησης με την ομώνυμη ομάδα την Πέμπτη (05/11, 20:00) στο πρώτο παιχνίδι για το CEV Cup.

Με προορισμό το Παρνού της Εσθονίας αναχώρησε την Τετάρτη το πρωί η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στον προορισμό τους με ενδιάμεση στάση την Κωνσταντινούπολη και αφού προσγειώθηκαν στο Ταλίν, μετέβησαν οδικώς (200 χιλιόμετρα) στο Παρνού. Εκεί θα αντιμετωπίσουν αύριο Πέμπτη την ομώνυμη ομάδα (20:00) στο πρώτο ευρωπαϊκό τους παιχνίδι για το Cev Cup.

Στιβαχτής: «Θέλουμε να αρχίσουμε θετικά στην Ευρώπη»

Ο εκ των πασαδόρων του Ολυμπιακού, Κώστας Στιβαχτής δήλωσε στο osfp.gr: «Είναι ξεκίνημα και στην Ευρώπη μετά την έναρξη των υποχρεώσεων μας στην Ελλάδα και σίγουρα θέλουμε να αρχίσουμε θετικά. Σίγουρα δεν θέλουμε να χάσουμε. Σαν Ολυμπιακός θέλουμε να κερδίζουμε και να ξεκινήσουμε θετικά στο CEV Cup.

Στόχος μας είναι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι και να φτιάξουμε την ομάδα ώστε να παίζει όσο καλύτερα γίνεται. Δεν μπορούμε να πούμε ποσοστό ετοιμότητας στο οποίο βρισκόμαστε στην παρούσα φάση. Αλλά το θετικό είναι ότι παίζουμε καλά, προσπαθούμε να βελτιωθούμε και να φτάσουμε να παίξουμε το ωραίο βόλεϊ που θέλει ο προπονητής».

Πηγή: www.osfp.gr