BEACH VOLLEY

Με φόρα από τη Δραπετσώνα

Με φόρα από τη Δραπετσώνα

Ιστορικές στιγμές ζούνε στο 2ο Masters τουρνουά του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley 2015 στη Χώρα Σκοπέλου οι πρωταθλητές Αλέξης Μεσσάλας και Νίκος Μαρμαρινός, που ως νεοσύστατο δίδυμο φέτος σε Δραπετσώνα και άμμο, προκρίθηκαν στα προημιτελικά τουρνουά Masters για πρώτη φορά στην καριέρα τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΧΩΡΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ: Παπαϊωάννου Ηλίας

Για να γίνει αυτό χρειάστηκε να δώσουν ένα ακόμη σκληρό ματς στο κυρίως ταμπλό του ανδρών απέναντι σε δύο φιλαράκια τους, στο οποίο έκαμψαν με 2-1 (22-20,15-21, 15-12-15)την αντίσταση των Α. Τσαλικιάν/Καντιώτη, έπειτα από ένα «δυνατό» παιχνίδι που κράτησε αμείωτο μέχρι τέλους το ενδιαφέρον των θεατών.

«Είναι η πρώτη φορά που προκρινόμαστε σε 8άδα ενός τουρνουά Masters» δήλωσε στο Volleypalnet εμφανώς ικανοποιημένος για το τελικό αποτέλεσμα ο «full energy», παρά τις συναρπαστικές μονομαχίες, του δεύτερου μεγαλύτερου αγώνα της ημέρας, που άγγιξε την ώρα (0.58’), Αλέξης Μεσσάλας και συμπλήρωσε: «Έγινε ένα ματς φοβερής έντασης απέναντι σε δύο καλού μας φίλους και χάρηκα πολύ γιατί παίξαμε καλά με το Νίκο (σ.σ. Μαρμαρινό, με τον οποίο θα παίζουμε μαζί φέτος και στην σάλα, στην Δραπετσώνα. Θέλω πολύ να ευχαριστήσω τον Άρη Μαρούλη, το «Μaroulis Travel», αλλά και τo «Kifisia Beach Activities», χωρίς την στήριξη των οποίων δεν θα μπορούσαμε να ήμασταν σε αυτό το όμορφο νησί, όπου κυνηγάμε την υπέρβαση σε μια επίσης ιστορική διοργάνωση”.

Στην 8άδα το δίδυμο της Δραπετσώνας θα αντιμετωπίσει τους Βανδώρο / Μονιάκη που νίκησαν με 2-0 (21-19, 21-15) τους Αλεξίου / Μαμάη.

Δείτε εδώ τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του κυρίως ταμπλό ανδρών 2ο Masters τουρνουά του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley 2015 στη Χώρα Σκοπέλου.