ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Με καθυστέρηση και χωρίς θεατές το παιχνίδι στον Άγιο Θωμά

Με καθυστέρηση και χωρίς θεατές το παιχνίδι στον Άγιο Θωμά

Με μεγάλη καθυστέρηση και χωρίς θεατές θα ξεκινήσει τελικά ο επαναληπτικός ημιτελικός του Challenge Cup μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού μετά τα όσα δυσάρεστα προηγήθηκαν μεταξύ οπαδών των γηπεδούχων και της Αστυνομίας.

Ο αγώνας έπειτα από απόφαση του Supervisor και των διαιτητών θα διεξαχθεί με καθυστέρηση χωρίς όμως την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες μιας και αποφασίστηκε η εκκένωση του γηπέδου.

Αυτή την στιγμή το γήπεδο έχει εκκενωθεί και η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί από τους αρμόδιους της CEV που θα αποφασίσουν να ξεκινήσουν το παιχνίδι όταν καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τα χημικά.

Θυμίζουμε ότι πριν την έναρξή του υπήρξε μεγάλη ένταση και επεισόδια οπαδών του Παναθηναϊκού με την αστυνομία στην κεντρική είσοδο του γηπέδου, με την ΕΛ. ΑΣ. να κάνει χρήση χημικών τα οποίοα πέρασαν και εντός Αγίου Θωμά.

Κάτι που έκανε την ατμόσφαιρα ιδιαίτερα αποπνικτική αναγκάζοντας τις δύο ομάδες που είχαν βγει ήδη για ζέσταμα να αποχωρήσουν, όπως και οι φίλαθλοι που ήταν στις εξέδρες και περίμεναν την έναρξη του παιχνιδιού. Την ίδια ώρα υπήρξαν και «μάχες» σώμα με σώμα των οπαδών των γηπεδούχων με την Αστυνομία, με την κατάσταση να ξεφύγει και για αρκετή ώρα το γήπεδο να θυμίζει εμπόλεμη ζώνη.