Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με Νανόπουλο διετίας συνεχίζει να ονειρεύεται ο Μίλωνας

Με Νανόπουλο διετίας συνεχίζει να ονειρεύεται ο Μίλωνας
Κάτοικος του “Κροίσου Πέρσης” θα παραμείνει για τα επόμενα δύο χρόνια ο νεαρός διεθνής Αλέξανδρος Νανόπουλος, που έπειτα από την ονειρεμένη φετινή πορεία του ΑΟΝΣ Μίλων ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Σάκη Ψάρρα.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

Το ΤΑΑ ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του αθλητή Αλεξάνδρου Νανόπουλου για την επόμενη διετία.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Αλεξάνδρου αποτελεί ένα ακόμα δείγμα εμπιστοσύνης του Συλλόγου, στο ταλέντο και τις ικανότητες του νεαρού διεθνή ακραίου!

Μετά την ανανέωση της συμφωνίας του με την ομάδα της Ν. Σμύρνης ο Αλέξανδρος Νανόπουλος δήλωσε: “Η επιθυμία η δική μου και της διοίκησης ήταν να παραμείνω στην ομάδα, οι συζητήσεις ήταν σε πολύ καλό δρόμο και χαίρομαι που ανανέωσα για τα επόμενα δύο χρόνια”.

Για τις υποχρεώσεις του το καλοκαίρι με την Εθνική εφήβων στην Άρτα: «Περίμενα πολλά χρόνια μία μεγάλη διοργάνωση στην Ελλάδα. Περίμενα αυτή τη στιγμή με μία τελική φάση ευρωπαϊκού. Τα περισσότερα παιδιά της Εθνικής εφήβων παίζουν σε μεγάλες ομάδες, προπονούνται και αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο. Πιστεύω αυτό θα μας βοηθήσει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια για να παρουσιάσουμε κάτι καλό μαζί με τον Κώστα Λιώση».