Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Captain… rules!

Captain… rules!

Μετά τις απαραίτητες ασκήσεις επί… χάρτου στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους οι 11 ομάδες της φετινής Α1 Γυναικών ρίχνονται από το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στη μάχη της διάκρισης του πρωταθλήματος με τις αρχηγούς των μονομάχων να εκφράζουν διάθεση, θέληση και αισιοδοξία για ό,τι καλύτερο στη φετινή ανταγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των αρχηγών

Ολυμπιακός: Χριστοδούλου: «Έχουμε ανέβει επίπεδο»

Η αρχηγός των νταμπλούχων Ελλάδας, Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε: «Νομίζω ότι είμαστε έτοιμες για την έναρξη του πρωταθλήματος. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία με δυνατά φιλικά εκτός Ελλάδα και θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε ένα καλό επίπεδο. Από κει και πέρα θα δούμε τις δυνάμεις μας κόντρα στη Σαντορίνη στην πρεμιέρα.

osfp_olympiakos_team

Πιστεύω, ότι αν η ομάδα, παίξει καλό βόλεϊ με βάση αυτά που έχουμε δουλέψει μέχρι στιγμής στην προπόνηση, θα πάρει τη νίκη. Φέτος έχουμε  βελτιωθεί αρκετά. Οι αθλήτριες που έχουν έρθει έχουν ανεβάσει το επίπεδο. Σίγουρα  όσες ήταν πέρσι πρόσφεραν πάρα πολλά, όμως οι φετινές προσθήκες που έγιναν είναι πάρα πολύ καλές. Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιεσδήποτε συνθήκες και οποιοδήποτε παιχνίδι. Εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες και να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά και φέτος».

Πανναξιακός: Αλίσα Κάλτερ: «Μπορούμε και το πρωτάθλημα»

Η αρχηγός της ομάδας της Νάξου, Αλίσα Κάλτερ δήλωσε: «Περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσει η σεζόν. Δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις και περιμένουμε τους αγώνες να δείξουμε το έργο μας. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε αγώνα. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα παρότι ο Ολυμπιακός μαθαίνω ότι είναι το φαβορί.

alissa_coulter_pannaxiakos

Νιώθω υπέροχα που θα είμαι αρχηγός της ομάδας, υπάρχει ευθύνη αλλά το κλίμα είναι φανταστικό και οι κοπέλες βοηθάμε η μια την άλλη. Στο νησί όλοι ασχολούνται με την ομάδα και αυτό μας δίνει μέγα κίνητρο».

Α.Ο. Θήρας: Μαρίνα Τσοχατζή: «Έχουμε όρεξη»

Η αρχηγός της ομάδας της Σαντορίνης, Μαρίνα Τσοχατζή είπε: «Ο ΑΟ Θήρας ξεκινάει τη σεζόν με στόχο την 4άδα. Έχουμε πολύ καλό κλίμα με νεαρές αθλήτριες, που όλες μας έχουμε όρεξη για δουλειά.

ao thyras_aek

Θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ και να ανταμείψουμε όλους όσοι θα έρχονται κάθε εβδομάδα στο γήπεδο. Θέλουμε τον κόσμο της Σαντορίνης στο πλευρό μας, όπως συμβαίνει όλα τα προηγούμενα χρόνια».

ΑΣ Άρης: Γκλιγκόροβιτς: «Όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Η αρχηγός των «κίτρινων», Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς δήλωσε: «Μέχρι στιγμής όλα πήγαν καλά για την ομάδα μου. Δουλεύουμε σκληρά και είμαστε ικανοποιημένες με την προετοιμασία που κάναμε. Ο στόχος του Άρη είναι να φθάσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

ARIS_2017

Το πρωτάθλημα φέτος είναι διαφορετικό. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά υπάρχουν αρκετές ομάδες που είναι στο ίδιο επίπεδο και θα παλέψουν για την τετράδα».

ΑΣ Μακεδόνες Αξιού: Ελένη Σπανού: «Δυναμικό παρών από τον κόσμο»

Η αρχηγός της ομάδας του Αξιού, Ελένη Σπανού είπε: «Ανυπομονούμε για την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς πραγματοποιήσαμε μία μακρά και δυνατή προετοιμασία και θέλουμε να μπούμε σε αγωνιστική δράση. Το πρωτάθλημα εν τέλει είναι απαιτητικό καθώς υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, γι’ αυτό ο στόχος μας είναι αρχικά η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής μας στην κατηγορία και στη συνέχεια να επαναλάβουμε την περσινή επιτυχία και ακόμα περισσότερα αν είναι δυνατό.

MAKEDONES_2017

Έχουμε μία συμπαγή ομάδα αποτελούμενη κατά βάση από νέες και πολύ καλές αθλήτριες και πιστεύω ότι εάν ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας κ. Σκουλικάρη θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά. Εύχομαι καλή αρχή σε όλες τις ομάδες, υγεία στις αθλήτριες και καλώ τον κόσμο μας να δώσει το γνωστό του δυνατό παρόν στα Κύμινα στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την Ηλιούπολη, αλλά και όλη την χρονιά να είναι δίπλα μας γιατί πράγματι είναι πολύ σημαντικό για τους αθλητές να αγωνίζονται σε γεμάτα γήπεδα».

Α.Ο. Μαρκόπουλου: Βιργινία Δικαιούλια: «Να πάρουμε εμπειρίες»

Η αρχηγός της ομάδας των Μεσόγειων, Βιργινία Δικαιούλια είπε: «Το Μαρκόπουλο διαθέτει ένα πολύ νεανικό ρόστερ. Αυτό που θέλουμε, είναι, με τη συμμετοχή μας στην κατηγορία, να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες.

dikaioulia

Αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Στο μυαλό μας είναι η ομάδα να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή της και από εκεί και ύστερα να φθάσουμε όσο μπορούμε πιο ψηλά. Μπορεί το πρωτάθλημα, στην κορυφή, να μην είναι ανταγωνιστικό αφού ο Ολυμπιακός είναι μακριά από τις υπόλοιπες ομάδες, ωστόσο  στις υπόλοιπες θέσεις πιστεύω ότι θα γίνουν μάχες».

Αίας Ευόσμου: Χριστίνα Ανδρονικίδου: «Θα δείξουμε την δουλειά μας στο γήπεδο»

Η αρχηγός της ομάδας του Ευόσμου Χριστίνα Ανδρονικίδου τόνισε: «Το πρωτάθλημα που ξεκινάει το περιμένω πολύ δύσκολο για την δική μου ομάδα. Θα θέλαμε να τερματίσουμε πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα από την περσινή χρονιά.

aiantas-AIAS EVOSMOU

Ο μέσος όρος ηλικίας στην ομάδα έχει πέσει σε σχέση με το περσινό ρόστερ και αισιοδοξούμε ότι θα δείξουμε την δουλειά μας στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι η πιο δυνατή ομάδα του πρωταθλήματος και πολύ δύσκολα θα χάσει τον τίτλο. Νομίζω ότι θα γίνει μάχη για την είσοδο στην τετράδα καθώς υπάρχουν 4-5 ισοδύναμες ομάδες».

ΓΣ Ηλιούπολης: Σία Τοτσίδου: «Να παίξουμε καλό βόλεϊ»

Η αρχηγός της ομάδας της Ηλιούπολης, Σία Τοτσίδου τόνισε: «Αρχικά να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες και να προσφέρουμε ένα ελκυστικό προϊόν σε όσους θα μας παρακολουθήσουν. Φέτος αρκετές ομάδες θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στην τετράδα. Για την Ηλιούπολη ο στόχος είναι η γρήγορη παραμονή. Θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά αξίζουμε».

ilioupoli-agiasmos

Α.Ο.Φ Πορφύρας: Στέλλα Μουστάκη: «Είμαστε αισιόδοξες»

moustaki_porfyras 1

Η αρχηγός της ομάδα της Φρεαττύδας, Στέλλα Μουστάκη δήλωσε: «Είμαστε πολύ αισιόδοξες για το φετινό πρωτάθλημα. Έχουμε καλή ομάδα αλλά όπως όλες, είχαμε κάποιες δυσκολίες για να βρούμε στην αρχή η μία κοπέλα την άλλη. Ευελπιστούμε ότι θα κάνουμε καλές εμφανίσεις, να παίξουμε καλό βόλεϊ και να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

ΓΣΚ Ηρακλής: Μανωλίνα Κωνσταντίνου: «Όσο πιο ψηλά μπορούμε»

iraklis_kifisias

Η αρχηγός της νεοφώτιστης ομάδας των Βορείων Προαστίων, Μανωλίνα Κωνσταντίνου τόνισε: «Η ομάδα μας απαρτίζεται από πολύ μικρά, ταλαντούχα, κορίτσια. Η αλήθεια είναι ότι με όλα αυτά που συνέβησαν τον Αύγουστο έχουμε μείνει πολύ πίσω από προετοιμασία. Είναι σίγουρο ότι στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν θα είμαστε 100% έτοιμες. Αυτό που εγώ θέλω από την ομάδα μου είναι να έχει μία αξιοπρεπή εικόνα στο γήπεδο και να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί».

ΑΣΠ Κόρινθος: Νάντια Παναγοπούλου: «Πρωτόγνωρη εμπειρία»

KORINTHOS_2017

Η αρχηγός της νεοφώτιστης ομάδας της Κορίνθου, Νάντια Παναγοπούλου δήλωσε: «Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για την ομάδα. Ο κόσμος της Κορίνθου είναι ενθουσιασμένος και ξέρουμε ότι θα είναι στο πλευρό μας, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να έχουμε καλό ξεκίνημα και να συνδυαστεί με μία καλή πορεία. Στόχος είναι η παραμονή».