CHALLENGE CUP

Με Σάντερ για την πρόκριση στην Ολλανδία ο Παναθηναϊκός

Με Σάντερ για την πρόκριση στην Ολλανδία ο Παναθηναϊκός

Να βάλει τις βάσεις πρόκρισης στα ημιτελικά του Challenge Cup αναζητά στην Ολλανδία ο Παναθηναϊκός, ο οποίος την Τετάρτη (10/01 – 21:00) φιλοξενείται από την Όριον.

Ένα παιχνίδι όπου οι «πράσινοι» με κεκτημένη ταχύτητα από τις Ευρωπαϊκές τους εμφανίσεις θέλουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και να αποκτήσουν το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού στον Άγιο Θωμά.

Με τον Μπένταν Σάντερ για πρώτη φορά στην αποστολή, οι «πράσινοι» δηλώνουν απόλυτα έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι, με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα.

Στην αναμέτρηση της Ολλανδίας οι «πράσινοι» θα συναντήσουν έναν παλιό γνώριμο τους καθώς διαγώνιος της Όριον είναι ο Φιλανδός Σαμουλι Καϊσλασάλο  που πέρσι αγωνιζόταν στη Volleyleague με την φανέλα του Μίλωνα αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Ο Γιώργος Πετρέας μιλώντας για τον πρώτο προημιτελικό με τους Ολλανδούς δήλωσε  «Πάντα ένα ευρωπαϊκό εκτός έδρας παιχνίδι κρύβει κινδύνους, πόσο μάλλον σε έναν προημιτελικό. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή μας εικόνα του τελευταίου διαστήματος και να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση».