CHALLENGE CUP

Με την Οστάνδη αντίπαλο στους «16» ο Παναθηναϊκός

Με την Οστάνδη αντίπαλο στους «16» ο Παναθηναϊκός

Η Οστάνδη θα είναι τελικά η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους 16 της διοργάνωσης του Τσάλεντζ Καπ, καθώς η Γκενκ ενημέρωσε τη CEV ότι αποσύρεται από τον επαναληπτικό που ήταν προγραμματισμένος για τις 1/12.

Όλα αυτά με… αρκετή ασάφεια και βάρκα την ελπίδα, καθώς η πανδημία βρίσκεται στο πικ της στο Βέλγιο και είναι χαρακτηριστικό ότι τα τεστ Covid19 της Γκενκ καθυστέρησαν να βγουν εξαιτίας του μεγάλου φόρτου των εργαστηριακών ελέγχων.

«Δηλητηριασμένο δώρο» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Οστάνδης, Φιλίπ Ντεβέλτε την πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ. «Νομίζω ότι είναι μια περίεργη απόφαση και, ειλικρινά, μάλλον ένα δηλητηριασμένο δώρο για εμάς. Δεν το κρύψαμε ποτέ ότι έχουμε επικεντρωθεί κυρίως στο Κύπελλο.

Προτιμώ να πάω στο ‘Sportpalei’ το Φεβρουάριο παρά στην Αθήνα νωρίτερα. Μένει να δούμε αν θα γίνουν αυστηρότερα τα μέτρα. Άλλωστε, δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον σύλλογο να υποδέχεται αυτό το κορυφαίο κλαμπ και οι οπαδοί μας να μην είναι ευπρόσδεκτοι. Θα δούμε».

Οι διπλοί αγώνες έχουν προγραμματιστεί για τις 8 και τις 15 Δεκεμβρίου. Μένει να δούμε αν το Βέλγιο προχωρήσει σε lockdown ή οποιαδήποτε αυστηροποίηση των μέτρων Covid19 όσον αφορά τις αθλητικές εκδηλώσεις…