ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μεμετζή: «Στα μέτρα μας το Ανατόλια»

Μεμετζή: «Στα μέτρα μας το Ανατόλια»

Διπλή μονομαχία Θήρας και Ανατόλια, προέκυψε μετά τη σημερινή κλήρωση του κυπέλου γυναικών. Η ομάδα της Σαντορίνης αγωνίζεται αρχικά το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη με την ομάδα του Σωκράτη Τζουμάκα για την Α1 και στις 11/2 υποδέχεται την ομάδα της συμπρωτεύουσας, στα Φυρά.

Η προπονήτρια του ΑΟΘ, Ελένη Μεμετζή, σε σχόλιο της στο Volleyplanet για την κλήρωση και τη διπλή αναμέτρηση με το Ανατόλια, σχολίασε: « Η κλήρωση ήταν στα μέτρα μας από την άποψη ότι αποφύγαμε κάποια μεγαλύτερη ομάδα ενώ η συνάντηση είναι στην έδρα μας και δεν θα έχουμε ταξίδι.

Πρώτα μας απασχολεί όμως ο αγώνας του Σαββάτου για το πρωτάθλημα αφού το Ανατόλια είναι μια πολύ δυνατή και μαχητική ομάδα στην έδρα του που παλεύει όλους τους πόντους.

Από πλευράς μας το παιχνίδι με τον Πανναξιακό που είναι μια πολύ καλή και φορμαρισμένη ομάδα, αποτελεί παρελθόν. Αναλύσαμε με τις παίκτριες μου τα λάθη που έγιναν και πλέον μας απασχολεί η τακτική που θα ακολουθήσουμε στο Ανατόλια.

Μια νίκη θα μας δώσει κουράγιο και ψυχολογία για να παραμείνουμε στο κυνήγι της ΑΕΚ για την τέταρτη θέση. Ο αρχικός μας στόχος η παραμονή στην κατηγορία έχει τελειώσει και πλέον χωρίς άγχος προσπαθούμε για το όσο δυνατόν ψηλότερο πλασάρισμα.»