Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μένει… εκτός μέχρι νεοτέρας και η Κουτουξίδου

Μένει… εκτός μέχρι νεοτέρας και η Κουτουξίδου

Μετά τη Μαρία Λαμπρινίδου, άλλη μία βασική αθλήτρια του Ηρακλή Κηφισιάς αποφάσισε να απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, μέχρι να υπάρχουν κάποιες νεότερες θετικές εξελίξεις στο θέμα του βασικού χορηγού του συλλόγου.

Ούτε η απουσία της Νικολέτας Κουτουξίδου από την χθεσινή πρώτη του συλλόγου των βορείων προαστίων ήταν τυχαία, καθώς η πολύπειρη “μαέστρος” της ομάδας του Σπύρου Χουντουμάδη συμπλέει με την απόφαση της συμπαίκτριας και φίλης της, Μαρίας Λαμπρινίδου να μην αγωνίζεται απλήρωτη.

“Έχω μιλήσει με την ομάδα και περιμένω και εγώ να γυρίσει, αν θα γυρίσει ο κ. Ζερβός, ώστε να ενεργοποιηθεί και μένα το συμβόλαιό μου. Όπως και στην περίπτωση της Μαρίας (σ.σ Λαμπρινίδου) δεν μου έγινε κάποια άλλη πρόταση από τον σύλλογο, ώστε να μπορούσα να το σκεφτώ” δήλωσε στο Volleyplanet η “Κουτού”, που σε σχέση με την Λαμπρινίδου, η οποία εργάζεται παράλληλα με το βόλεϊ, θα λέγε κανείς πως είναι πιο… άτυχη, καθώς το βόλεϊ είναι η μόνη της εργασία για «τα προς το ζειν».

Σύμφωνα πάντως με κάποια σενάρια που κυκλοφόρησαν στα… βόρεια, οι άνθρωποι του Ηρακλή Κηφισιάς, μεταξύ άλλων, πραγματικά ηρωικών προσπαθειών, που κάνουν για να κρατήσουν την ομάδα στην Α1 με τις λιγότερες συνέπειες και έξοδα, είναι να βρούνε και κάποια εργασία, εκτός γηπέδων, στις αθλήτριες, ώστε να βγάζουν κάποια χρήματα. Η Κουτουξίδου πάντως δεν είναι μέσα σε αυτές τις αθλήτριες…

“Εγώ ζορίζομαι πολύ γιατί είναι και το αποκλειστικό μου επάγγελμα αυτό. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά από τέτοιες εμπειρίες είμαι γεμάτη στην καριέρα μου… Αν υπάρξει κάποια πρόταση, έχουμε δικαίωμα να αποδεσμευτούμε μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου, ημέρα που οι ομάδες πρέπει να δηλώσουν τις λίστες τους με τις νέες αθλήτριες, επομένως αν δεχθώ κάποια πρόταση θα το σκεφτώ. Για το εξωτερικό δεν το σκέφτομαι πάλι, γιατί επιθυμώ να μείνω εδώ…”

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...