Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έκαναν… σεφτέ και πάνε Ο.Α.Κ.Α

Έκαναν… σεφτέ και πάνε Ο.Α.Κ.Α

Τα κορίτσια της ΑΕΚ μετά τη χθεσινή νίκη στην πρεμιέρα της Α1 Γυναικών πήγανε σήμερα στο Ο.Α.Κ.Α να ενισχύσουν και να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της ποδοσφαιρικής ομάδας για διάκριση.

Για πολλούς η χθεσινή νίκη της “Ένωσης” με 3-1 επί της νεοφώτιστης Α.Ο Θήρας να αποτέλεσε μία από τις λεγόμενες εκπλήξεις της πρεμιέρας. Κι αυτό γιατί η ομάδα της Σαντορίνης συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί για την 4άδα, ενώ αρχικός στόχος των “κιτρινόμαυρων” είναι η παραμονή. Ωστόσο, φάνηκε για μια ακόμη φορά στο κατάμετσο κλειστό του Ιωνικού, πως τα κορίτσια του Μανώλη Ρουμελιώτη παίρνουν πολλή δύναμη από τους οπαδούς τους και σίγουρα τα βράδια για τους αντιπάλους στην έδρα της Ν. Φιλαδέλφειας δεν θα είναι εύκολα.

Δικαιολογημένα λοιπόν τα χαμόγελα των κοριτσιών της “Ένωσης” για το επιτυχημένο ποδαρικό, μολονότι ο τεχνικός της ομάδας προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους και τη μπάλα… κάτω! Σήμερα πάντως η γυναικεία ομάδα θα βρεθεί σύσσωμη στο Ο.Α.Κ.Α για να συμπαρασταθεί μαζί με τους άλλους κιτρινόμαυρους οπαδούς στην προσπαθεια των ποδοσφαιριστών του Τραιανού Δέλλα για τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Football League.