ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μετρά αντίστροφα το Αγρίνιο

Μετρά αντίστροφα το Αγρίνιο

Με τον δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου να δηλώνει πως το Αγρίνιο στις 28 και 29 Μαρτίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα φιλοξενήσει μια πετυχημένη διοργάνωση που θα αποτελέσεις γιορτή του γυναικείου αθλητισμού και θα προβάλει την πόλη της Αιτωλοακαρνανίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνέντευξη τύπου εν όψει του Final 4 του Κυπέλλου γυναικών.

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ραντεβού του Κυπέλλου γυναικών ξεκίνησε από την πόλη του Αγρινίου με την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχης της πόλης Γιώργος Παπαναστασίου.

«Αποτελεί σπουδαίο γεγονός για την περιοχή μας, να φιλοξενεί αυτή την διοργάνωση, για αυτό ως Δήμος δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια ώστε να αποτελέσει μια μεγάλη γιορτή του γυναικείου βόλεϊ. Τις προηγούμενες ημέρες διευθετήσαμε όλα τα τεχνικά ζητήματα προχωρήσαμε σε βελτιώσεις στο ΔΑΚ «Μιχάλης Κούσης» έτσι ώστε οι φιλοξενούμενοι μας, ομάδες, διαιτητές, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας και φίλαθλοι να μπορέσουν να κάνουν απρόσκοπτα τη δουλειά τους και να απολαύσουν το final four. Η προβολή για την περιοχή μας θα είναι μεγάλη, αφού μέσα από διαφημιστικά μπάνερ, έντυπο υλικό, διαφημιστικό σποτ στη ΝΕΡΙΤ κ.α. θα δείξουμε σε όλους ότι το Αγρίνιο είναι ένας τόπος με πολλές ομορφιές που αξίζει να επισκεφτούν» ανέφερε ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Από την πλευρά τους ο κ. Βέτσας κι ο κ. Μπακοδήμος ευχαρίστησαν τον Δήμο Αγρινίου για την φιλοξενία και την συνεργασία, τόνισαν τη βαρύτητα που δίνει η διοίκηση της Ομοσπονδίας στο να διεξάγονται σημαντικοί αγώνες βόλεϊ σε πόλεις της περιφέρειας και κατέληξαν εκφράζοντας την βεβαιότητα τους ότι το Final 4 θα βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή.

Ραντεβού για το Final 4 του Αγρινίου έχουν κλείσει οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανναξιακός, Ηρακλής Κηφισιάς και όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ΝΕΡΙΤ.

Το πρόγραμμα του Final 4 

Σάββατο 28/3

17.30 Πανναξιακός – Παναθηναϊκός

20.00 Ηρακλής Κηφισιάς – Ολυμπιακός

Κυριακή 29/3

18.00 Τελικός