Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Το μυαλό στο ντέρμπι!

Το μυαλό στο ντέρμπι!

Την αναμέτρηση με τη Φριντρισχάφεν καλούνται να αφήσουν πίσω οι «ερυθρόλευκοι» ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (22/12, 17.00), κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις τους αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Νίκη στο ντέρμπι θέλουν άπαντες στον Ολυμπιακό, προκειμένου να ευχαριστήσουν και την επιθυμία του προέδρου Μιχάλη Κουντούρη, ο οποίος στις αρχές τις εβδομάδας τους είχε ζητήσει δυο θετικά αποτελέσματα ένα στην Ευρώπη –το οποίο δεν ήρθε- και το άλλο κόντρα στον Παναθηναϊκό, ένα αποτέλεσμα γοήτρου και ψυχολογίας.

Καζάζης: «Να ανασυνταχθούμε»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης αναφερόμενος στο ντέρμπι τόνισε: «Επίσης δύσκολο παιχνίδι, στην έδρα του Παναθηναϊκού ειδικά μετά από μία κακή εμφάνιση. Πρέπει να ανασυνταχθούμε, να κάνουμε σωστά την δουλειά μας και να πάρουμε την νίκη».

Ο λίμπερο των Πειραιωτών, Γιώργος Στεφάνου ανέφερε: «Κρίμα που δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο (σ.σ Φριντρισχάφεν), δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω και να γυρίσουμε στις καλές εμφανίσεις στο πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη».

Ο κεντρικός των «ερυθρολεύκων», Παναγιώτης Πελεκούδας δήλωσε: «Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι, αυτά τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ σημαντικά για να σου δώσουν ρυθμό στο πρωτάθλημα και παρά την ήττα, βοηθηθήκαμε πολύ ενόψει της Δευτέρας».