Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μίνι αγωνιστική

Μίνι αγωνιστική

Μόλις τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής των γυναικών που θα διεξαχθεί Σάββατο και Κυριακή με την αναμέτρηση του Μαρκόπουλου κόντρα στις Μακεδόνες Αξιού να μεταδίδεται από τη Νέριτ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο πρωτοπόρος και αήττητος Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του μέσα στο 2014 (την 11η αγωνιστική έχει ρεπό) υποδεχόμενος τον ουραγό και χωρίς βαθμό Ηρακλή.

«Παίζουμε το τελευταίο μας ΠΑΙΧΝΊΔΙ κόντρα στον Ηρακλή. Φυσικά θέλουμε να κλείσουμε το έτος και τον α’ γύρο αήττητοι. Στόχος μας είναι να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και απέναντι στον κόσμο μας, καθώς ο β’ γύρος αργεί να ξεκινήσει, ενώ τα δύο πρώτα παιχνίδια της χρονιάς είναι εκτός έδρας, οπότε θα αργήσουμε να ξαναπαίξουμε «σπίτι» μας και τους περιμένουμε σε αυτό το ματς», δήλωσε ο Γιώργος Ρούσης που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Ο Ηρακλής, θα δώσει δύο παιχνίδια σε ισάριθμες ημέρες (σήμερα Παρασκευή στις 18.00 αγωνίζεται στη Νάξο με τον Πανναξιακό για το εξ αναβολής ματς της 8ης αγωνιστικής) με τον Γιάννη Ορφανό να μην υπολογίζει στις Δαμιανίδου, Παλτιμσιτζόγλου και τον τεχνικό των κυανόλευκων να δηλώνει λακωνικά: «Παίζουμε στην έδρα του πρωτοπόρου και οι δυσκολίες είναι δεδομένες, ωστόσο θέλουμε να προσπαθήσουμε να το κάνουμε να φανεί όσο το δυνατόν λιγότερο από μια εμφάνιση τυπικού χαρακτήρα».

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟY

Στις 18.00 (απευθείας μετάδοση από ΝΕΡΙΤ Sports) ο ΑΟ Μαρκοπούλου υποδέχεται τους Μακεδόνες Αξιού σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.
Ο ΑΟΜ προέρχεται από δύο σερί νίκες κι όπως τόνισε ο Βέσκο Ιβάνοβιτς: «Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε όπως στις δυο προηγούμενες εβδομάδες και θα πανηγυρίσουμε μια ακόμη νίκη. Ξέρουμε ότι κι ο αντίπαλος θέλει το ματς και θα υπάρχει άγχος αλλά τα κορίτσια έχουν πλέον ψυχολογία, έχουν και εμπειρίες για να διαχειρίζονται την πίεση και θα τα καταφέρουμε».

Το Μαρκόπουλο δεν έχει καμία απουσία ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Μακεδόνες με τον Μανώλη Σκουλικάρη να σημειώνει από την πλευρά του «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο θέλουμε τη νίκη, Το Μαρκόπουλο είναι σε αγωνιστική άνοδο αλλά θα κριθεί στο ποιός το θέλει πιο πολύ. Αγωνιστικά το κλειδί θα είναι το σέρβις υποδοχή κι από κει και πέρα ποιος θα διαχειριστεί πιο έξυπνα το άγχος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής
Σάββατο 13/12
Πανελληνίου, 15.00, Παναθηναϊκός – Ηρακλής (Παπαστάμος, Οικονόμου Β.)
Μαρκοπούλου, 18.00, Μαρκόπουλο – Μακεδόνες (Μεταξά, Τοψιδέλης)
Κυριακή 14/12
Ρεθύμνου, 14.30, ΟΠΕΡ – Ανατόλια (Βλαχάκης, Κανακάκης)
Α’ Ηλιούπολης, 19.00, ΗΣ Ηλιούπολης – ΑΟ Θήρας