Α1 ΑΝΔΡΩΝ

MVP Γκόμεζ: «Κοίτα τι κάναμε Σάφρα»!

MVP Γκόμεζ: «Κοίτα τι κάναμε Σάφρα»!

Το βαρύ πυροβολικό του ΠΑΟΚ, ο Βενεζουελάνος διαγώνιος Ερνάντο Γκόμεζ μετά από τους τίτλους με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό κατέκτησε το νταμπλ και με το Δικέφαλο, όντας μάλιστα ο MVP της τελικής φάσης,αποδεικνύοντας τη μεγάλη του κλάση ως αθλητή αλλά ως προσωπικότητα, αφού μαζί με τον Βασίλη Κουρνέτα εντός του τάραφλεξ ήταν οι καθοδηγητές της… επιτυχίας!

Λίγο πριν ανέβει στη σκάλα του… διαιτητή και δώσει ρεσιτάλ οργανωτή κερκίδας, ο Χάρι είχε να μιλήσει πρώτα όχι για την επιτυχία του πρωταθλήματος αλλά για την επιτυχία του κατάμεστου PAOK Sports Arena: «Κοίτα τι κάναμε έλεγα Σάφρα, έλεγα στο Σαφράνοβιτς πριν το ματς. Φέραμε όλους αυτούς στο γήπεδο, φέραμε οικογένειες δίπλα μας. Είμαι χαρουμενος, δουλέψαμε πολύ. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και όλο το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση. Ειμαι πολύ κουρασμένος αλλά πάρα πολύ χαρουμενος».

Ο Βενεζουελάνος σταρ ήταν ο πρωταγωνιστής της προσπάθειας της ομάδας μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου και δικαίως ανακηρύχθηκε MVP των τελικών. Στον τρίτο και τελευταίο τελικό ο Γκόμεζ σημείωσε 17 πόντους και 13/25 επιθέσεις, 4 μπλοκ.