CHALLENGE CUP

Να συνεχίσει το όνειρο o Πανναξιακός

Να συνεχίσει το όνειρο o Πανναξιακός

Να στήσει αψίδα θριάμβου στην Ελβετία και να γράψει την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή της έχει στόχο ο Πανναξιακός που φιλοξενείται από τη Νοσατέλ (21:30, 16/12) στον επαναληπτικό αγώνα της Φάσης των 32 του Τσάλεντζ Καπ.

Οι «κυανόλευκες» της Νάξου έχοντας παρακαταθήκη του 3-0 του πρώτου αγώνα θέλουν να διατηρήσουν το πλεονέκτημα και να σφραγίσουν την παρουσία τους στους «16» της διοργάνωσης.

Το έργο του Πανναξιακού μόνο εύκολο δεν αναμένεται να είναι καθώς η Νοσατέλ μπορεί να ηττήθηκε στις Κυκλάδες, ωστόσο είναι μια έμπειρη ομάδα με ευρωπαϊκές παραστάσεις που είναι σε θέση να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις.

Από την άλλη πλευρά ο Ζόραν Κόβαζιτς με μοναδική απώλεια της εδώ και καιρού τραυματισμένης Λαδένης, θέλει να εκμεταλλευθεί τον νεανικό ενθουσιασμό των αθλητριών του και το άριστο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Άγχος δεν υπάρχει στην ομάδα και άπαντες αναζητούν το θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει συνέχεια στο όνειρο που ζούνε όλοι στο νησί. Ο Πανναξιακός ουσιαστικά χρειάζεται δύο σετ για να περάσει στον επόμενο γύρο και να αφήσει εκτός της Νοσατέλ.

Ωστόσο όλοι δηλώνουν αποφασισμένοι και έτοιμοι να πάρουν ότι περισσότερο μπορούν από την αναμέτρηση και να επιστρέψουν με χαμόγελα και επιτυχία στην έδρα τους.