CHAMPIONS LEAGUE

Νέος «εμφύλιος» για Ντίμα

Νέος «εμφύλιος» για Ντίμα

Στο δρόμο για το φάιναλ φορ του Βερολίνου δυο άσοι της Εθνικής, ο Ντίμα Φιλίποφ της Πολωνικής Γιαστρέμπσκι και ο Γιώργος Τζιουμάκας της ιταλικής Περούτζια αναμετρώνται  στις 18.30 σε έναν ακόμη γαλανόλευκο «εμφύλιο» των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για τον πασαδόρο των γηπεδούχων Πολωνών, αυτή θα είναι η δεύτερη φορά, που ένας συμπαίκτης του στην Εθνική ομάδα θα προσπαθήσει να του κόψει τον αέρα πρόκρισης, μετά την περσινή επιτυχημένη προσπάθεια του Μίταρ Τζούριτς. «Σίγουρα είναι ευχάριστο να παίζεις στην κορυφαία ευρωπαική διασυλλογική διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ, αντίπαλος με φίλους και συμπαίκτες από την Εθνική. Ελπίζω όμως να γίνει ένα ωραίο ματς και να κερδίσουμε εμείς…» τόνισε στο Volleyplanet o «οικοδεσπότης» Ντίμα Φιλίποφ.

Αντίθετα ο διεθνής Έλληνας διαγώνιος της ιταλικής ομάδας,  θα προτιμούσε να περάσουν παρέα με το Ντίμα στην επόμενη φάση, αλλά επειδή ξέρει πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, δίνει τον πρώτο λόγο πρόκρισης σε όποιον το θέλει περισσότερο. «Ήταν πολύ σημαντικό που δεν τύχαμε με κάποια από τις ρωσικές ομάδες που συνεχίζουν στη διοργάνωση. Το γεγονός όμως ότι ένας από τους δυο μας θα φύγει , ασφαλώς είναι δυσάρεστο, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Και οι δύο ομάδες πάντως είναι πολύ καλές και νομίζω πως θα επικρατήσει αυτή με τη μεγαλύτερη θέληση και πάθος για την πρόκριση».