A2

Νίκη για τη Φωτεινή στις Αμαζόνες

Νίκη για τη Φωτεινή στις Αμαζόνες

Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας του Α2 υποομίλου γυναικών με 9 βαθμούς, βρέθηκαν οι Αμαζόνες που κέρδισαν απόψε για την 4η αγωνιστική τον ΟΠΕΡ με 3-1. Οι παίκτριες της ομάδας της Ν.Ερυθραίας αφιέρωσαν τη νίκη στη Φωτεινή Τριανταφυλλίδη η οποία εγχειρίστηκε πριν από λίγες μέρες στους χιαστούς και θα χάσει την φετινή σεζόν.

Στον αγωνιστικό τομέα οι Αμαζόνες ήταν πολύ ανώτερες , πίεσαν στο σέρβις, κυριάρχησαν στο μπλοκ και είχαν πολύ αποτελεσματική επίθεση. Επίσης ο τεχνικός της ομάδας Σπύρος Νικολάκης, βρήκε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα αλλά και νεαρές παίκτριες όπως η παγκορασίδα Κωστοπούλου και η κορασίδα Ντιγριντάκη, ενόψει των αγώνων που ακολουθούν με Βριλήσσια εκτός στο κύπελλο και με τη δυνατή Πετρούπολη στο πρωτάθλημα την επόμενη αγωνιστική.

Τα σετ: 25-18,25-17,22-25,25-13

Αμαζόνες(Νικολάκης): Παναγοπούλου, Μεντζελοπούλου, Μπιτσάκου, Γρίσπου, Παπαδέδε, Πολίτη, Πατραμάνη(λ), Αυγοκλούρη, Νικολάκη, Μερσιάδου, Κωστοπούλου, Ντιγριντάκη.

Η διοίκηση των Αμαζόνων ευχαριστεί θερμά το Διευθυντή Ορθοπεδικής Κλινικής και Αθλητιατρικής Χειρουργικής Νοσοκομείου Mετροπολιταν, Φώτη Τσούκα για την άμεση στήριξη του και ενδιαφέρον στην περίπτωση της άτυχης Φωτεινής Τριανταφυλλίδη και στοχεύει σε μια στενή  συνεργασία μαζί του για το υπόλοιπο της σεζόν.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...