Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Non stop στην Α1 γυναικών

Non stop στην Α1 γυναικών

Πριν προλάβουν να στεγνώσουν οι φανέλες από τους αγώνες της Τετάρτης και πριν περάσουν τρεις ημέρες η 4η αγωνιστική της Α1 των γυναικών είναι έτοιμη να ανοίξει την αυλαία της…

Μπορεί από την 4η αγωνιστική να απουσιάζει το μεγάλο παιχνίδι, ωστόσο πιστεύουμε πως στις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου θα δούμε πλούσιο θέαμα.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής ξεκινά από τα Μεσόγεια όπου το Μαρκόπουλο υποδέχεται τον ΟΠΕ Ρεθύμνου σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΡΙΤ.

Δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική μετάδοση για την ομάδα του Ιβάνοβιτς και με την ελπίδα όλων στο Μαρκόπουλο που με την Ζαχαρούλα Γιαννέλου στην σύνθεσή του, αυτή να έχει περισσότερο τύχη από ότι η προηγούμενη, ενώ το Ρέθυμνο δοκιμάζει τις αντοχές του στην πρώτη του έξοδο από την Κρήτη.

Στην Κυψέλλη ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ξεκούραστη ομάδα της Ηλιούπολης που μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής της θέλει να διεκδικήσει το καλύτερο απέναντι στις πράσινες που θα έχουν αμφίρροπη την συμμετοχή της Μετέκη. Για την ομάδα των Νοτίων προαστίων η Λυκογιάννη περιμένει μέχρι τέλους την Γεωργία Μπόκα που ταλαιπωρείται από ίωση.

Το αήττητο σερί της ΑΕΚ δοκιμάζεται το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη και το Κατσάνειο από τον Ηρακλή. Οι δύο ομάδες δεν έχουν προβλήματα και οι Πετίδης, Ρουμελιώτης με όλα τους τα ατού θα επιδιώξουν να φθάσουν στη νίκη… Εξαιρετικό παιχνίδι, με τις φιλοξενούμενες να έχουν τον πρώτο λόγω για τη νίκη, ωστόσο οι «κυανόλευκες» στοχεύουν να σπάσουν το ρόδι και να πάρουν την πρώτη τους νίκη.

Με ανεβασμένη ψυχολογία από το νικηφόρο του πέρασμα από το Μαρκόπουλο την Τετάρτη ο Πανναξιακός υποδέχεται στο νησί το Ανατόλια. Οι Θεσσαλονικιές μάλιστα ολοκληρώνουν την επίσκεψή τους στις Κυκλάδες και από την Σαντορίνη όπου βρέθηκαν την Τετάρτη, βρίσκονται στη Νάξο με στόχο να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή στο γήπεδο της Χαλάστρας με τους Μακεδόνες Αξιού να υποδέχονται τον ΑΟ Θήρας με στόχο να πάρουν την πρώτη τους νίκη. Με ανεβασμένη ψυχολογία ο ΑΟ Θήρας μετά τη νίκη του την Τετάρτη με την Ελένη Μεμετζή να θέλει να ζευγαρώσει τις επιτυχίες της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 1/11/2014
Μαρκόπουλου, 16.00 (ΝΕΡΙΤ), ΑΟ Μαρκοπούλου – ΟΠ Ρεθύμνου (Οικονόμου Β. – Μεταξά, Πέρρος) Πανελληνίου, 17.30, ΑΟ Παναθηναϊκός – ΓΣ Ηλιούπολης, (Καπάνταης – Βελώνης, Ανδρονικίδης)
Κατσάνειο, 18.00, ΓΣ Ηρακλής – ΑΕΚ (Κυριακόπουλος – Παπαδόπουλος Αρ., Γεωργιάδης)
Νάξου,18.30, ΑΟΝ Πανναξιακός – ΣΑΑΚ Ανατόλια (Μαρκάτσας-Κολτσίδας, Γεωργόπουλος)

Κυριακή 2/11/2014
Χαλάστρα, 19.00
, ΑΣ Μακεδόνες – ΑΟ Θήρας (Σιμίδης – Τσιούλα, Κωνσταντινίδης)