Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νούσια: «Δώσαμε χαρά στον κόσμο μας»

Νούσια: «Δώσαμε χαρά στον κόσμο μας»

Το καλύτερο δώρο για τα σημερινά γενέθλια της Αποστολίας Νούσια ήταν η χτεσινή μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, γεγονός που η ίδια αποδίδει στο ότι ο αντίπαλος παρουσιάστηκε με πολλές ελλείψεις αλλά και στο γεγονός ότι ο Πανναξιακός κατάφερει να το εκμεταλλευτεί παίζοντας σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή τους απέναντι στον Κυπελλούχο Ελλάδας.

Η ακραία του Πανναξιακού, Αποστολία Νούσια μιλώντας στο Volleyplanet ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες για τη νίκη μας αυτή, παίξαμε καλά και κυρίως εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός ότι ο αντίπαλός μας παρουσιάστηκε με προβλήματα. Μας ικανοποιεί αυτή η νίκη γιατί ερχόμαστε πιο κοντά στην τετράδα» ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το φίλαθλο κοινό της ομάδας, λέγοντας:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που γέμισε το γήπεδο και του δώσαμε χαρά! Συνεχίζουμε πολύ συγκεντρωμένα, μας απομένουν δυο ματς πριν το τέλος της κανονικής περιόδου και θέλουμε να διατηρηθούμε εντός τετράδας».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...