Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ντόκιτς: «Ώρα για να γράψουμε νέα ιστορία»

Ντόκιτς: «Ώρα για να γράψουμε νέα ιστορία»

Ο «τεράστιος» Τόμισλαβ Ντόκιτς μίλησε αποκλειστικά στο syros-sports για τις νέες προκλήσεις που θέλει να ζήσει με το «Πειρατικό», αλλά και για πρώην… συμπαίκτη του, Ντούσκο Νίκολιτς.

Ναι μεν η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ντούσκο Νίκολιτς να ήταν μια υπέρβαση για τη διοίκηση του Φοίνικα Σύρου, αλλά το… κερασάκι στην τούρτα που ακόμα δεν έχει φτιαχτεί, είναι αναμφίβολα η ανανέωση με το «οπλοπολυβόλο» που ονομάζεται Τόμισλαβ Ντόκιτς. Τον Τόμι των Συριανών. Ο 29χρονος Σέρβος διαγώνιος μίλησε στο syros-sports για τα όσα περιμένει να ζήσει, για τη νέα ιστορία και για τον Ντούσκο Νίκολιτς.

Πρώτα από όλα, Τόμι, ήταν εύκολη η απόφασή που πήρες για να παραμείνεις για άλλο ένα χρόνο στον Φοίνικα; Τι σε παρακίνησε να πεις το « ναι»;

«Πρώτα από όλα, είμαι πολύ χαρούμενος που θα επιστρέψω πίσω στην Σύρο. Δεν ήταν τόσο δύσκολη απόφαση να παραμείνω σε αυτή την ομάδα. Ειλικρινά νιώθω το νησί, την Σύρο σαν να είναι το σπίτι μου».

Ο νέος προπονητής είναι ο Ντούσκο Νίκολιτς. Θεωρείς ότι η παρουσία του είναι κίνητρο για εσένα με δεδομένη ότι έχετε συνεργαστεί στο παρελθόν στον Ερυθρό Αστέρα; Επί ευκαιρία, πες μας κάτι για την προσωπικότητά του.

«Ο κόουτς Νίκολιτς είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Είναι υπόδειγμα προπονητή. Μάλιστα υπήρξαμε συμπαίκτες την τελευταία του χρονιά ως παίκτης στον Ερυθρό Αστέρα και στην συνέχεια ήταν προπονητής μου. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και γνωρίζει πολύ καλά αυτό το άθλημα. Το αγαπάει πολύ και είναι λάτρης της σκληρής δουλειάς. Πιστεύω ότι ήταν εξαιρετική επιλογή για την ομάδα μας».

Είσαι έτοιμος να παλέψεις για νέες προκλήσεις με τον Φοίνικα;

«Φυσικά !  Για αυτό άλλωστε αγωνίζομαι! Είμαι έτοιμος για νέες προκλήσεις. Θα έρθω ξεκούραστος με γεμάτε τις μπαταρίες και με υψηλό κίνητρο για μια νέα σεζόν με την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί θα παίξουμε και στην Ευρώπη και θα προσπαθήσουμε να διαφημίσουμε και την Ελλάδα, αλλά και τον Φοίνικα. Εύχομαι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Επίσης, είναι ώρα για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα από την περσινή χρονιά. Είναι ώρα για να γράψουμε νέα ιστορία!».

Ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θέλεις να κάνεις, όταν επιστρέψεις στην Σύρο;

«Το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω μόλις πατήσω το πόδι μου σε αυτό το υπέροχο νησί είναι να δω όλους τους κατοίκους του και να τους πω πόσο πολύ μου έχουν λείψει. Μετά θα συνεχίσω τις διακοπές μου. Υπολογίζω στις 25 του μήνα να έρθω στην Σύρο και να απολαύσω το υπόλοιπο των διακοπών, πριν φυσικά την προετοιμασία».

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους φίλους της ομάδας που είναι χαρούμενοι από την παραμονή σου;

«Μέσα από την καρδιά μου νιώθω ευτυχισμένος που θα τους δω ξανά. Ολους όσους μας υποστηρίζουν και αγαπούν αυτή την ομάδα. Θέλω και ανυπομονώ να παίξω πάλι σε γεμάτο γήπεδο με τους καλύτερους φιλάθλους του κόσμου που δημιουργούν μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Θα ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές και ακόμα και όταν δεν θα έχουμε καλά αποτελέσματα, το σημαντικό θα είναι να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν».

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟ ΠΡΙΝΤΕΖΗ για το syros-sports.gr