A2

Ο Αναγνωστόπουλος στο τεχνικό επιτελείο του ΑΟ Λαμίας

Ο Αναγνωστόπουλος στο τεχνικό επιτελείο του ΑΟ Λαμίας

Ο Φθιωτός προπονητής θα είναι ο συνεργάτης τεχνικός του Ηλία Αγγελή στον πάγκο της γυναικείας ομάδας της Λαμίας, ενώ αναλαμβάνει και το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας των κορασίδων & παγκορασίδων του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Α.Ο Λαμίας

Ο ΑΟ Λαμίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βασίλη Αναγνωστόπουλο, ως προπονητή των ομάδων κορασίδων & παγκορασίδων, καθώς  και ως βοηθό προπονητή της Γυναικείας ομάδας του Συλλόγου, δίπλα στον  Ηλία Αγγέλη και με την πολύτιμη συνεργασία του Δημήτρη Ρίζου ως  γυμναστή.

Ο Φθιωτός τεχνικός έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητή στο πλευρό του Δ.  Ανδρεόπουλου & αργότερα του Θ. Κατσιγιάννη, όπως και του Π. Ντραγκίεφ  στον ΓΣ Λαμία. Υπήρξε Β΄ προπονητής στον ΠΑΟΚ & τον Απόλλωνα Καλαμαριάς  και Α΄ προπονητής στον Μέγα Αλέξανδρο Θεσ/νίκης. Ως Α΄ προπονητής της  εφηβικής ομάδας του Απόλλωνα Καλαμαριάς κατέκτησε την 3η θέση στο
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Το ΔΣ του Συλλόγου καλωσορίζει τον Βασίλη Αναγνωστόπουλο στην οικογένεια  του ΑΟΛ και του εύχεται υγεία και πάντα επιτυχίες.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...