ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ο Απολλώνειος στη μάχη κατά του καρκίνου

Ο Απολλώνειος στη μάχη κατά του καρκίνου

Τουρνουά Βόλεϊ αφιερωμένο στην πρόληψη και ενημέρωση για τον καρκίνο, διοργάνωσε πριν δύο μέρες, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας, μαζί  με τον Απολλώνειο Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας στα πλαίσια των εκδηλώσεων του μηνός Οκτωβρίου ως ο μήνας ενάντια στον καρκίνο του Μαστού.

apolloneios-larisa-mastos-0333333

Οι αγώνες έγιναν στο 10ο Γυμνάσιο Λάρισας με διοργανωτή τον Απολλώνειο Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας στον οποίο είναι ιδιοκτήτρια και προπονήτρια η Εύα Λίτσιου με τη συμμετοχή επίσης των Συλλόγων Άθλεση Λάρισας και Α.Ο. Σουφλαρίων.

apolloneios-mastos-04444

Μέλη και εθελοντές του Συλλόγου Καρκινοπαθών κατά τη διάρκεια των αγωνων, διένειμαν  ενημερωτικό φυλλάδιο για τον καρκίνο του μαστού και φόρεσαν το χαρακτηριστικό ροζ κορδελάκι τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στο κοινό που παρακολούθησε τα παιχνίδια.

apolloneios-larisa-99999

Σημειώνεται, ότι στους αγώνες συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι διαιτητές Γ. Νίκα και Π. Υφαντή από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κεντρικής Ελλάδας , ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους από τον ίδιο σύνδεσμο οι Α΄ και Β΄ Αντιπρόεδρος Χ. Παπαδογούλας και Αχ. Παπαγεωργίου.

apolloneios-foto-4444

Ο αγώνας για πρόληψη και ενημέρωση για τον καρκίνο θα συνεχιστεί από το Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας και με άλλες δραστηριότητες.

Η κ. Λίτσιου επίσης ευχαριστεί για την συμμετοχή της στην  εκδήλωση τον σύλλογο καρκινοπαθών Λαρισας κ την Άσπα Φράγιου για την πολύτιμη βοήθεια τους !

apolloneios-larisa-mastos-022222

Τον σύλλογο ΑΟ Σουφλάρια και Αθλεση Λάρισας,όλες τις αθλήτριες που συμμετείχαν και αγωνίστηκαν καθώς και τους προπονητές Θωμά Γκότση, Γεώργο Κουκούλη,  Βάσω Πλιάκα,  Kωνσταντίνα Χαλκιά.

apolloneios-larisa-068888