Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο «captain» Προύσαλης ξανά στο πλευρό του Φιλίππου

Ο «captain» Προύσαλης ξανά στο πλευρό του Φιλίππου

Η επιστροφή του αρχηγού,  Κώστα Προύσαλη  με “πολιτικά” στα γήπεδα, έπειτα από απουσία ενός μήνα στο ματς με τον ΠΑΟΚ,  σκόρπισε ενθουσιασμό  στα αποδυτήρια της του Φίλιππου Βέροιας και ανέβασε κατακόρυφα την ψυχολογία των συμπαικτών του τόσο για την χθεσινή αναμέτρηση στο “Παλατάκι”, όσο και για τη “τη συνέχεια της Volleyleague.

Ασφαλώς η παρουσία του Προυσαλη λίγο πριν το σερβίς στο εξ αναβολής ματς της 10ης αγωνιστικής στο “PAOK Sports Arena” απετέλεσε μία ευχάριστη για όλους έκπληξη, που εξ’ αρχής γνώριζαν μόνο ο πρόεδρος Δημήτρης Πιτούλιας και ο γενικός αρχηγός, Λεωνίδας Ξανθόπουλος, αλλά την κράτησαν… μυστική!

Ο 40χρονος Ναουσαίος ηγέτης της βεροιώτικης ομάδας μπήκε στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων και αφού χαιρέτησε εγκάρδια όλους τους συναθλητές του, τους προπονητές και το λοιπό επιτελείο της ομάδας, ευχήθηκε καλή επιτυχία και εμψύχωσε τους συμπαίκτες του, λέγοντάς τους να απολαύσουν χωρίς άγχος τον αγώνα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και πάλι κοντά στην ομάδα μου. Να ευχηθούμε σε όλους τους αθλητές που ταλαιπωρήθηκαν ή ταλαιπωρούνται από τον κορονοϊό καλή ανάρρωση και να επιστρέψουν ξανά γεροί στα γήπεδα» δήλωσε ο αρχηγός λίγο μετά το ματς. Σχολιάζοντας δε την αγωνιστική εικόνα του Φιλίππου Βέροιας ο Προύσαλης, που παρακολούθησε το παιχνίδι από μια άκρη του γηπέδου, σαν «λιοντάρι σε κλουβί», πρόσθεσε ότι «τέτοιες εμφανίσεις θα μας δώσουν αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία στην ομάδα για τη συνέχεια».

Από την πλευρά του το «βαρύ πυροβολικό» χθες του Φιλίππου,  Γιώργος Τζιουμάκας, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την παρουσία του Προύσαλη ξανά στο γήπεδο, έπειτα από τις 4-02-2021 στο νικηφόρο αγώνα της Βέροιας με τον Μίλωνα. «Χαρήκαμε όλοι που είδαμε τον Κώστα (σ.σ Προύσαλη) έστω και με «πολιτικά» στο γήπεδο. Είναι ο ηγέτης, η «ψυχή» της ομάδας και ευχόμαστε όλοι το συντομότερο να επιστρέψει ξανά απόλυτα υγιής και δυνατός και πάλι στις προπονήσεις».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...