Α1 ΑΝΔΡΩΝ

O Λουκ Χερ MVP της 15ης αγωνιστικής

O Λουκ Χερ MVP της 15ης αγωνιστικής
Ο Καναδός πασαδόρος του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων Λουκ Χερ αναδείχτηκε ο MVP Βίκος Cola της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League 2023-24, στη νίκη της ομάδας του επί του Α.Ο.Π.Κηφισιάς με 3-0 σετ.

Ο Λουκ Χερ με το εντυπωσιακό 7 στο Index ήταν ο κορυφαίος του αγώνα. Αν και είχε να διαχειριστεί 33% τέλεια υποδοχή ανέβασε τα ποσοστά των συμπαικτών του στην επίθεση στο 56% οι οποίοι δέχτηκαν από το αντίπαλο μπλοκ μόλις 5 πόντους. Επιπλέον βοήθησε τα μέγιστα στην άμυνα και στο σερβίς με 3 άσσους.

Ο Λουκ Χερ είναι γεννημένος 18/07/1994, έχει ύψος 1.94, αγωνίζεται πασαδόρος, έχει γεννηθεί στον Καναδά και φοράει τη φανέλα με το Νο 21.

Η ανακοίνωση της διάκρισης στον Λουκ Χερ έγινε από τον προπονητή του Σάκη Ψάρρα και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους συμπαίκτες του. Ο ίδιος δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ για την διάκριση αυτή, είναι μεγάλη μου τιμή. Ήταν μία ομαδική νίκη απέναντι στην Κηφισιά, το προπονητικό επιτελείο μας είχε προετοιμασεί πολύ καλά για το παιχνίδι. Ανυπομονούμε για τη συνέχεια της σεζόν και πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...