DARK ROOM

Ο Ματεράτσι στα αποδυτήρια της Περούτζια (video)

Ο Ματεράτσι στα αποδυτήρια της Περούτζια (video)

Τον άλλοτε αρχηγό της Εθνικής Ιταλίας, Μάρκο Ματεράτσι που έμεινε γνωστός για την κεφαλιά που δέχθηκε στο Μουντιάλ του 2006 από τον Ζινεντίν Ζιντάν, συνάντησε πριν από λίγες μέρες στα αποδυτήρια ο διεθνής άσος της Περούτζια, Γιώργος Τζιουμάκας.

Μετά την εκτός έδρας νίκη με 3-1 σετ της Περούτζια επί της Ραβένα, στον “γαλανόλευκο” εμφύλιο Τζιουμάκα-Κουμεντάκη για την 20η αγωνιστική της Serie A, όπου ο “Ράφα” πέτυχε 13 πόντους, σε αντίθεση με τον άποντο συμπατριώτη του (αλλαγή στα δύο τελευταία σετ), έφτασε η ώρα για την καθιερωμένη βράβευση του ΜVP του αγώνα.

Ωστόσο, αντί το βραβείο «Μan of the Match» να το δώσει στον MVP, Ντε Τσέκο ο πρόεδρος της Περούτζια, Σίρτσι, την απονομή έκανε ένας επίτιμος καλεσμένος ο Μάρκο Ματεράτσι.

Η έκπληξη όλων λοιπόν ήταν τεράστια, όταν εμφανίστηκε στα αποδύτηρια της ομάδας, ο Ιταλός παγκόσμιος πρωταθλητής του Μουντιάλ της Γερμανίας το 2006 και πρώην αμυντικός των Περούτζια, Έβερτον και Ίντερ. Ο σημερινός παίκτης- προπονητής ομάδας της Ινδίας, παρέδωσε στον κορυφαίο πασαδόρο, ένα πανέμορφο τζάκετ, από την επίσημη μπουτίκ των Black Devils, το οποίο φόρεσε επί τόπου και καταχειροκροτήθηκε από τους αθλητές του Νίκολα Γκρμπιτς.

Ο πρώην ηγέτης των «ατζούρι», όπως και τότε, που στον τελικό του 2006 είχε δεχθεί την ιστορική κεφαλιά του αρχηγού της Γαλλίας Ζινεντίν Ζιντάν, έτσι και τώρα  ήταν σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Μάλιστα ήταν  πολύ καλοδιάθετος και μετά την απονομή του βραβείου του, στη συνέχεια συνομίλησε με όλους τους παίκτες, δείχνοντας ότι πέρα από ενημερωμένος για τα δρώμενα στην Serie A, είναι και γνώστης του αθλήματος.