Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο “πράσινος” Άρδας

Ο “πράσινος” Άρδας

Μετά τον Δημήτρη Ριζόπουλο σειρά στο περίπτερο του ΑΟΟ στο Φεστιβάλ του Άρδα πήραν οι Θοδωρής Χουσίδης και Δημήτρης Κωνσταντινίδης οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας και μοίρασαν αυτόγραφα…

Το Φεστιβάλ στον Άρδα φθάνει στο τέλος του την Κυριακή και στο περίπτερο του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας για μια ακόμη βραδιά έγινε το αδιαχώρητο καθώς εκεί βρέθηκαν Χουσίδης και Κωνσταντινίδης.

Για αρκετή ώρα οι δύο αθλητές του ΑΟΟ (ο Κωνσταντινίδης αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες) μοίρασαν πολλά αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους φιλάθλους της ομάδας.

Παράλληλα οι διοικούντες του Ομίλου είχαν την ευκαιρία να πουλούν τις αυθεντικές φανέλες τις ομάδας, αλλά και τις νέες κάρτες διαρκείας για τη φετινή χρονιά.

Το περίπτερο του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας στον Άρδα επισκεφτήκαν τόσο η Βουλευτής Έβρου με τον Σύριζα, Νατάσα Γκαρά  (αδερφή του πρώην λίμπερο του ΑΟΟ και νυν του ΠΑΟΚ  Δημήτρη Γκαρά), όσο και  ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου και νυν μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου.

Σήμερα Κυριακή τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων το παρών στο περίπτερο της ομάδας θα δώσει ο Γιώργος Πεντίδης.

aoo-xatzhpanagiotoy-2015 aoo-gara-2015 xousidis-kostantinidis-2-2015