DARK ROOM

Ο Σόουζα «τίναξε στον αέρα» τη Βίμπο για το Big Brother – 100.000 ευρώ ζητούν οι Ιταλοί για την ελευθερία του

Ο Σόουζα «τίναξε στον αέρα» τη Βίμπο για το Big Brother – 100.000 ευρώ ζητούν οι Ιταλοί για την ελευθερία του

Όλες οι αποφάσεις στη ζωή έχουνε ένα τίμημα και ο διεθνής Βραζιλιάνος άσος της ιταλικής Βίμπο, Ντάγκλας Σόουζα, φαίνεται πως θα πληρώσει ακριβά την αιφνιδιαστική επιστροφή του στην πατρίδα για να συμμετάσχει στο Big Brother 2022, αφήνοντας στα «κρύα του λουτρού» την ομάδα του, η οποία ζητά πλέον 100.000 ευρώ για να παραχωρήσει την ελευθερία του.

«Αντίο Vibo, επιστρέφω στη Βραζιλία». Με αυτή τη λιτή ανάρτηση στα αγαπημένα του social media o βολεϊμπολίστας βόλεϊ με τους περισσότερους followers στον κόσμο (πάνω από 3 εκατομμύρια στο Instagram), λόγω των funny videos στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021, αποφάσισε να κλείσει πριν λίγες μέρες την πόρτα της ιταλικής ομάδας και να επιστρέψει στη χώρα του.

Η απόφαση του Ολυμπιονίκη του 2016 και δηλωμένου ομοφυλόφιλου άσου, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία» στην  διοίκηση της Βίμπο, καθώς ο Σόουζα κρίθηκε «αδικαιολογήτως απών» από την προπόνηση της Τετάρτης, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας ενημερώθηκαν για τα… μελλούμενα μέσω της ανάρτησης που τον έδειχνε τα ξημερώματα της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου έτοιμο για πτήση στο αεροδρόμιο Lamezia Terme της Καλαβρίας. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Σόουζα πάντως με 119 πόντους στους πρώτους 10 αγώνες της Superlega, ήταν ο πρώτος σκόρερ της Βίμπο, που στην ιταλική Λίγκα βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 2 νίκες και 8 ήττες.

Ο σύλλογος της Καλαβρίας δήλωσε «έκπληκτος και πολύ απογοητευμένος» από το περιστατικό και όλα δείχνουν πως  θα κινηθεί νομικά εναντίον του παίκτη, ο οποίος μολονότι το συμβόλαιό του έληγε στο τέλος της σεζόν, «το σκάσε» εν αγνοία των προπονητών και της διοίκησης. Η ιταλική ομάδα, εξέλαβε αυτή την αποχώρηση ως εγκατάλειψη εργασίας και δείχνει αποφασισμένη να φτάσει το θέμα μέχρι το τέλος, απαιτώντας από τον Σόουζα το ποσό των 100.000 για να μείνει ελεύθερος, βάζοντας ουσιαστικά «τίτλους τέλους» στη συνέχεια της καριέρας του παίκτη, για αυτή τη σεζόν, αφού δύσκολα μάλλον κάποια ομάδα θα δεχθεί να πληρώσει αυτό το ποσό!

Ωστόσο, άπαντες είχαν πλήρη εικόνα για το ταξίδι του Βραζιλιάνου διεθνή, που φρόντισε να το καταγράψει με «το νι και με το σίγμα» πλήρως μέσω Instagram: “Αναχώρηση από Lamezia, ενδιάμεση στάση στο Άμστερνταμ”. Ο Ντάγκλας ταξιδεύει με τον σύντροφό του Γκάμπριελ Κάμπος, με τον οποίο συγκατοικούσε στο διαμέρισμα που του είχε δώσει η ομάδα στο κέντρο της πόλης μαζί φυσικά με ένα ΙΧ για τις μετακινήσεις του.

View this post on Instagram

A post shared by Douglas Souza (@douglasouza)

Η αλήθεια είναι πάντως πως ο Σόουζα, είχε μιλήσει επανειλημμένως για κάποια προβλήματα εγκλιματισμού που είχε στην Ιταλία από την αρχή της σεζόν, με αποκορύφωμα την αλλαγή του στο ματς με την Περούτζια. Ουδείς ωστόσο περίμενε πως ο 26χρονος Ολυμπιονίκης θα «έφευγε νύχτα» από την Καλαβρία, τον παρθενικό αγωνιστικό σταθμό της καριέρας του εκτός Βραζιλίας.

Τα ΜΜΕ πάντως στη χώρα του Σόουζα, γράφουν πως πίσω από την απόφαση του Ντάγκλας, ενδεχομένως υπάρχει ένας μάλλον περίεργος λόγος: «Λέγεται» πως ο παίκτης είχε έρθει σε επαφή με ανθρώπους από την παραγωγή του βραζιλιάνικου «Big Brother Vip» και ήταν έτοιμος να συμμετάσχει στο reality show.

H είδηση αυτή ήρθε να επιβεβαιωθεί μάλιστα πριν λίγες ώρες από βραζιλιάνικα site. Η Aline Ramos, αρθρογράφος του «Splash» , εκτιμά ότι η χαλαρή προσωπικότητα που δείχνει ο αθλητής στα βίντεο που δημοσιεύονται στα κοινωνικά δίκτυα δεν θα είναι η ίδια που θα έχει στο ριάλιτι, λέγοντας: Πιστεύω ότι θα θεωρηθεί μεγάλη απογοήτευση για το κοινό γιατί είναι πολύ αγαπητός άνθρωπος και μέσα στο BBB έχει πολλά να χάσει σε σχέση με την εικόνα του».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η άποψη του ρεπόρτερ του «Splash», Lucas Pasin, που θεωρεί επίσης ότι «ο Ολυμπιονίκης του βόλεϊ έχει περισσότερα να χάσει παρά να κερδίσει στο σπίτι του “Big Brother” στη Βραζιλία. Ο κόσμος θα περιμένει πολλά από τον Ντάγκλας, λόγω της συμπεριφοράς και του χορού που έχει δει από αυτόν και ξέρουμε ότι σε 24 ώρες θα δείξει έναν άλλον Ντάγκλας, που μπορεί να τον κάνει να χάσει περισσότερα, από όσα θα κερδίσει στο show.»

Αξίζει να σημειωθεί πως υποψήφια για τη συμμετοχή της στο βραζιλιάνικο Big Brother είναι και η Ολυμπιονίκης της «σελεσάο», Ζακλίν Καρβάλιο.