Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οff η Βούκοβιτς στην Ηλιούπολη

Οff η Βούκοβιτς στην Ηλιούπολη

Πλήγμα για την Ηλιούπολη αποτελεί η απουσία της βασικής ακραίας Βούκοβιτς για το παιχνίδι με τον ΑΟ Θήρας.

Ο τραυματισμός στο γόνατο που ταλαιπωρούσε την Αλεξάνδρα Βούκοβιτς από την αρχή της εβδομάδας αποδείχθηκε πιο σοβαρός απ΄ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Η Σέρβα αθλήτρια του συλλόγου παρά τις ατομικές προπονήσεις και την παράλληλη ιατροφαρμακευτική θεραπεία, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα στον έσω πλάγιο.

Αποτέλεσμα η κ. Λυκογιάννη, να την αποκλείσει από την αποστολή για το ματς με τη Θήρα, ώστε να την έχει ετοιμοπόλεμη στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος ( με Αίαντα στον Εύοσμο).

Λυκογιάννη: Αρχίζουν δύσκολα παιχνίδια

Η προπονήτρια της Ηλιούπολης Δήμητρα Λυκογιάννη, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ομάδας, σχολίασε στο επίσημο σαιτ της ομάδας, το βαθμό δυσκολίας που κρύβει ο αγώνας στη Σαντορίνη και την αγωνιστική εξίσωση που καλείται να λύσει χωρίς την Βούκοβιτς.

«Έχουμε μπροστά μας μία σειρά πολύ κρίσιμων αγώνων ξεκινώντας αύριο με την ομάδα της Σαντορίνης που την αντιμετωπίζουμε σε μια δύσκολη έδρα.

Η Σαντορίνη σαφώς είναι μια πολύ καλή ομάδα, ενισχυμένη και με διαφορετικούς στόχους από εμάς, αλλά θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο παρά την απώλεια της ακραίας μας της Βούκοβιτς που δεν θα αγωνιστεί σ” αυτό το παιχνίδι».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...