CHALLENGE CUP

Όλα για την πρόκριση

Όλα για την πρόκριση

Αποφασισμένος να κάνει την ολική ανατροπή και να εξασφαλίσει την πρόκριση του προς τον Β γύρο του Τσάλεντς Κάπ στο χρυσό σετ είναι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ο οποίος υποδέχεται την Τετάρτη τους Ελβετούς της Σόνενβερντ στον επαναληπτικό του 3-1…

Μπορεί το έργο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης να είναι εξαιρετικά δύσκολο κόντρα στην Σόνενβερντ ωστόσο οι «κυανόλευκοι» του Σάκη Μουστακίδη είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις πιθανότητές τους προκειμένου να εξασφαλίσουν την πρόκριση προς τον Β γύρο του Τσάλεντζ Καπ.

Το 3-1 του πρώτου αγώνα δίνει το προβάδισμα στους Ελβετούς, όμως στο κλειστό του Έβρου ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στοχεύει στην ολική ανατροπή και με τον κόσμο στο πλευρό του να πανηγυρίσει μια μεγάλη πρόκριση.

Για να έρθει αυτή θα πρέπει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης να μην επαναλάβει τα λάθη του πρώτου αγώνα και να φθάσει στο 3-0 ή το 3-1 και εν συνεχεία να κατακτήσει το χρυσό σετ που θα τον φέρει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης…

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν με τον Σάκη Μουστακίδη να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και μάλιστα να είναι ικανοποιημένος με τις εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος.

Ο τεχνικός των Θρακιωτών υπογράμμισε «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς, με την Ελβετική ομάδα αλλά πρέπει να την περάσουμε.  Νομίζω η πρόκριση είναι μονόδρομος. Έχουμε δυνάμεις και δουλεύουμε. Χαίρομαι που παρουσιάζουμε μια αγωνιστική εικόνα και πιστεύω πως όσο περνά ο καιρός θα βελτιωνόμαστε.  Βεβαίως έχουμε να λύσουμε μερικά θέματα ακόμη που έχουν να κάνουν κυρίως με το νεαρό της ηλικίας των παικτών».

Όσον αφορά για την δυσκολία του αγώνα δήλωσε «Θα είναι μια εξαντλητική και δύσκολη προσπάθεια για να ανατρέψουμε την ήττα του πρώτου αγώνα που έγινε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Τα όσα έγιναν στον πρώτο αγώνα πρέπει να μας θυμώσουν αγωνιστικά μέσα στο γήπεδο. Σε πρώτη φάση πρέπει να πάρουμε νίκη χωρίς απώλειες και μετά να σκεφτούμε την πρόκριση στο χρυσό σετ. Έχει ρίσκο το χρυσό σετ γιατί είναι στους 15 πόντους αλλά πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι για όλα. Φυσικά περιμένουμε τον κόσμο για να μας ενισχύσει διότι αυτοί οι αγώνες που έχουν τον χαρακτήρα του νοκ άουτ έχουν διαφορετική ψυχολογία».