ΔΙΕΘΝΗ

Ουγγαρία: Πρωταθλήτρια κανονικής περιόδου η Βάσας του Γιάννη Αθανασόπουλου

Ουγγαρία: Πρωταθλήτρια κανονικής περιόδου η Βάσας του Γιάννη Αθανασόπουλου

Με απολογισμό μόλις μία ήττα σε 14 αγώνες ο Έλληνας τεχνικός Γιάννης Αθανασόπουλος, οδήγησε την τρεμπλούχο Ουγγαρίας,  Βάσας Βουδαπέστης στην κατάκτηση της πρωτιάς της κανονικής περιόδου της Εxtraliga γυναικών της Ουγγαρίας.

Η ομάδα του Αθανασόπουλου, μετά το παρθενικό της φετινό… στραβοπάτημα κόντρα στη Békéscsaba ξέσπασε στο εκτός έδρας τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με 3-0 (10-25, 17-25, 25-27) επί της Szent Benedek RA και σε συνδυασμό με το σπάσιμο του φετινού αήττητου σερί της αντιπάλου της στο Balatonfüred πανηγύρισε και επίσημα τον τίτλο της πρωταθλήτριας της κανονικής περιόδου, αποδεικνύοντας περίτρανα πως είναι η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος Ουγγαρίας. Με την επιτυχία αυτή η Βάσας σε όλη τη διάρκεια των play-off θα παίξουν με πλεονέκτημα έδρας!

“Αποδείξαμε ότι αυτή τη στιγμή είμαστε η νούμερο ένα ομάδα στην Ουγγαρία, καθώς κερδίσαμε την κανονική περίοδο. Συγχαίρω τόσο τους παίκτες όσο και το επιτελείο, αλλά όλοι ξέρουν ότι αυτό δεν σημαίνει τίποτα ακόμα, αφού το ουσιαστικό κομμάτι της σεζόν ξεκινά μετά από αυτό. Παίξαμε συγκεντρωμένο βόλεϊ σε όλη τη διάρκεια και καταφέραμε να κερδίσουμε το τρίτο σετ παρά το γεγονός ότι ο Szent Benedek μας πίεσε πολύ. Τώρα ξεκουραζόμαστε λίγο, μετά έχουμε δύο εβδομάδες για να προετοιμαστούμε για τον τελικό του κυπέλλου” τόνισε εμφανώς ικανοποιημένος ο Γιάννης Αθανασόπουλος.

Πλέον η ομάδα του Αθανασόπουλου, έχει μπροστά δύο εβδομάδες προετοιμασίας, καθώς ο επόμενος αγώνας της θα είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ουγγαρίας στις 12 Μαρτίου στο Αθλητικό και Εκδηλωτικό Κέντρο Riz Levente.