BETOSFAIRA

Πάμε… ταμείο

Πάμε… ταμείο

Μετά το απόλυτο των επιτυχιών μας στις τελευταίες προτάσεις που κάναμε συνεχίζουμε να μοιράζουμε χρήματα επιλέγοντας Κύπελλο Ελλάδος και πρωτάθλημα Τσεχίας… Μια δυνατή τριάδα που πιστεύουμε πως δύσκολα θα σπάσει… Την ποντάραμε και περιμένουμε….

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ

Από το κύπελλο Ελλάδος θα αγοράσουμε τον άσσο της Κηφισιάς στο 1,50 κόντρα στον Φοίνικα Σύρου. Οι δυο ομάδες δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και σήμερα θέλουν την νίκη -πρόκριση για να περάσουν στους 8 του κυπέλλου. Θεωρώ ότι η Κηφισιά έχει τον πρώτο λόγο και μέσα στην πιο σκληρή και δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος ο Φοίνικας θα χάσει σήμερα.

Μην ξεχνάμε άλλωστε τα διάφορα… συμπλέγματα που παρουασιάζου οι Συριανοί όταν βγαίνουν να παίξουν εκτός νησιού. Έχασαν φέτος στο πρωτάθλημα από την Κηφισιά 3-1, από τον Παναθηναϊκό 3-2, από τον Ολυμπιακό 3-0 και σε 10 μέρες που θα παίξουν με τον ΠΑΟΚ θα χάσουν και εκεί 3-0!

Αυτά λοιπόν τα… συμπλέγματα εμφανίζει εκτός έδρας ο Φοίνικας και η παρέα του Γιοβάνοβιτς και του Χριστοφιδέλη θέλουν τόσο πολύ την διάκριση στο κύπελλο, αφού όπως έχει δηλώσει ο έμπειρος ακραίος της Κηφισιάς, στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση της “κούπας”.

ΜΠΕΝΑΤΚΙ – ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Δεύτερη επιλογή το διπλό της Λίμπερετς μέσα στην Μπενάτκι για το πρωτάθλημα της Τσεχίας. Η Λίμπερετς είναι σε δαιμονιώδη φόρμα και σήμερα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην αναμέτρηση. Στα τελευταία 16 παιχνίδια κόντρα στην Μπενάτκι έχει 16 νίκες!!!

ΠΡΑΓΑ- ΟΝΤΑΛΕΝΑ

Κλείνουμε την τριάδα μας με την Οντoλένα που παίζει μέσα στην έδρα της Πράγας. Η Πράγα είναι σε άθλια κατάσταση και έχει μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα, από την άλλη η Οντoλένα αν θέλει να μπει στα πλεϊ-οφ σήμερα πρέπει να κερδίσει και να πάρει το καθαρό 3ποντο. Στο χέρι της Οντoλένα σήμερα είναι η νίκη και αν δεν κερδίσει τότε θα είναι άξια της μοίρας της..

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κηφισιά – Φοίνικας Σύρου 1 (1,50)

Μπενάτκι – Λίμπερετς 2 (1,26)

Πράγα – Οντoλένα 2 (1,55)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.