Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παναθηναϊκός 3 κρούσματα και αναβολή της αναμέτρησης με Φίλιππο Βέροιας

Παναθηναϊκός 3 κρούσματα και αναβολή της αναμέτρησης με Φίλιππο Βέροιας

Στο Volleyplanet με κείμενά μας υπεύθυνα τις τελευταίες ημέρες είχαμε αναφερθεί στο ντόμινο των κρουσμάτων στην ΕΣΑΠ αλλά και στις ευθύνες της διοργανώτριας που προχωρά στις αναμετρήσεις χωρίς να λαμβάνει υπόψη της τον τρόπο που τα κρούσματα με μαθηματική εξίσωση αυξάνονται.

Για ακόμα μια φορά, λοιπόν, οι αποφάσεις αυτές εκθέτουν την ΕΣΑΠ αλλά και όλες τις ομάδες που αποδέχονται να συμμετάσχουν σε όλη αυτήν την κατάσταση.

Για του λόγου το αληθές, ο Παναθηναϊκός είχε μόλις ένα κρούσμα θετικό την Τετάρτη (24/2) και η ΕΣΑΠ όρισε αναμέτρηση με το Φίλιππο Βέροιας την Κυριακή (28/2) γιατί το πρωτόκολλο που δημιουργήθηκε μιλάει για αναβολή αγώνα σε ομάδα που έχει τρία κρούσματα. Οι ‘πράσινοι’ έκαναν μοριακά τεστ την Παρασκευή (26/2) που βγήκαν αρνητικά αλλά μετά από ένα χρόνο που η πανδημία έχει εμφανιστεί, όλοι (;) γνωρίζουν ότι όταν ένα κρούσμα βρεθεί θετικό, τότε οι άνθρωποι που έχουν έρθει σε επαφή μαζί του μετά από διάστημα 5 ημερών πρέπει να κάνουν τεστ για να δουν το ιικό τους φορτίο και αν έχουν προσβληθεί!

Σήμερα, Κυριακή (28/2), πέντε μέρες μετά το πρώτο θετικό κρούσμα στον ΠΑΟ άλλα δυο κρούσματα εμφανίστηκαν για να αποδείξουν ακόμα μια φορά στη διοργανώτρια ότι κάνει λάθος…

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας εξ αναβολής για την 11η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένος να γίνει σήμερα 28/2 στις 17:00.

Μετά από μοιριακά τεστς που έγιναν στους αθλητές του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκαν τρία θετικά κρούσματα.

Η ΕΣΑΠ ενημέρωση τον ΕΟΔΥ και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σχετικά με τα κρούσματα και ενεργοιήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικά Πρωτόκολλα.