CHALLENGE CUP

Παναθηναϊκός: Τρέλα για τη ρεβάνς-Γιατί δεν… πήγε ΟΑΚΑ;

Παναθηναϊκός: Τρέλα για τη ρεβάνς-Γιατί δεν… πήγε ΟΑΚΑ;

Το πρώτο βήμα για τον τελικό του Challenge Cup έπειτα από τη νίκη επί του Ολυμπιακού έχει δημιουργήσει φρενίτιδα στις τάξεις του κόσμου του Παναθηναϊκού που θα ήθελαν να βρεθούν στη ρεβάνς (15/2) στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Η διοίκηση των «πρασίνων» προχώρησε άμεσα σε ανακοίνωση ότι η αναμέτρηση είναι sold out χωρίς να εκδοθούν εισιτήρια αφού η χωρητικότητα στην έδρα στο Μαρούσι είναι περιορισμένη.

Πολλοί φίλοι της ομάδας αναρωτήθηκαν γιατί ο δεύτερος ημιτελικός δεν μπορεί να γίνει στο ΟΑΚΑ και ως προς αυτό η απάντηση είναι ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δίνει στις ομάδες συγκεκριμένη καταληκτική ημερομηνία δήλωσης της έδρας.

Στη διοίκηση αμφιταλαντεύτηκαν αν θα έπρεπε να δηλώσουν ΟΑΚΑ (σ.σ ήταν διαθέσιμο) ή τον Άγιο Θωμά, πάντα με γνώμονα το αγωνιστικό κομμάτι και αυτό γιατί η φετινή επένδυση που έχει γίνει στην ομάδα απαιτεί και στρατηγική.

Έτσι, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος και το προπονητικό επιτελείο -όσο και αν αναγνωρίζουν ότι το ΟΑΚΑ θα έδινε διαφορετική αίγλη αλλά και περισσότερα έσοδα- προτίμησαν τον Άγιο Θωμά που είναι η «φυσική» τους έδρα και που αποδεδειγμένα δυσκολεύει τον αντίπαλο.

Φυσικά, αν ο Παναθηναϊκός σφραγίσει την πρόκριση τότε ο (δεύτερος) τελικός θα… πάει ΟΑΚΑ, εκεί όπου τη σεζόν 2008-09 θυμίζουμε ότι και πάλι οι «πράσινοι» είχαν για πρώτη φορά χρησιμοποιήσει την κεντρική σάλα για το Final4 του CEV Cup, έχοντας κάνει ρεκόρ διημέρου προσέλευσης για το δεύτερο τη τάξει θεσμό της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει τους φιλάθλους σχετικά για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ. στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» ευχαριστεί τον κόσμο για την τεράστια δίψα που δείχνει και το ενδιαφέρον να παρευρεθεί στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Από κει και πέρα τα δεδομένα σχετικά με τη χωρητικότητα για το κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι δεν επιτρέπουν την έκδοση εισιτηρίων,  καθώς οι κάρτες διαρκείας είναι περίπου 950 και οι υπόλοιπες ελάχιστες θέσεις θα καλυφθούν με προσκλήσεις για χορηγούς και αθλητές.

Κατά συνέπεια δικαίωμα εισόδου έχουν όσοι -ες είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας και όσοι-ες θα έχουν πρόσκληση ή θα είναι διαπιστευμένοι-ες  για το συγκεκριμένο ματς.