Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πανέτοιμη η Σαντορίνη για τα «Νομίκεια 2016»

Πανέτοιμη η Σαντορίνη για τα «Νομίκεια 2016»

Η αντίστροφη μέτρηση για τη γιορτή του βόλεϊ στη Σαντορίνη ξεκίνησε. Την Παρασκευή ανοίγει η αυλαία του μεγάλου φιλικού τουρνουά «Νομίκεια 2016» που είναι και η πρόβα τζενεράλε των ομάδων που συμμετέχουν, μια εβδομάδα πριν το εναρκτήριο σέρβις του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Να σημειωθεί ότι το τουρνουά που είναι αφιερωμένο στη μνήμη των ευεργετών του δημοφιλούς νησιού, Ευάγγελου και Λούλας Νομικού.

nomikos-eyaggelos-loula-55555

Σε αυτό το μεγάλο «πάρτι» του βόλεϊ η διοργανώτρια ομάδα του ΑΟ Θήρας θα φιλοξενήσει για  δεύτερη φορά τον επίσης νησιώτη, Πανναξιακό των πέντε διεθνών, (η πρώτη ήταν το 2013 μαζί με ΖΑΟΝ, ΟΠΕΡ και με άλλο αγωνιστικό σύστημα) ενώ στο νησί του ηφαιστείου θα βρεθούν ο ενισχυμένος Παναθηναϊκός χωρίς την άτυχη Πένυ Ρόγκα που θα απουσιάσει ένα μήνα λόγω τραυματισμού και το φιλόδοξο Μαρκόπουλο που “κτίζει” ο Γιάννης Νικολάκης.

Ανάμεσα στον αυριανό πρώτο και δεύτερο ημιτελικό, ο ΑΟ Θήρας θα κάνει τα αποκαλυπτήρια  μπροστά στο κοινό του στο ΔΑΠΠΟΣ , μετά την πρώτη λαμπερή παρουσίαση το περασμένο Σάββατο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

Παρασκευη 14/10
16.30 Παναθηναϊκός – Πανναξιακός
Παρουσίαση  ΑΟ Θήρας
20.30 Α.Ο Θήρας – Μαρκόπουλο

Σαββατο 15/10
16.30 Μικρος Τελικος
19.30 Τελικος