CHALLENGE CUP

Πανέτοιμος για..βήμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Πανέτοιμος για..βήμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Μετά τα… “φιλικά” της Α1 ο Ολυμπιακός συνεχίζει της αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Ευρώπη και τους “16” του Τσάλεντζ Καπ υποδεχόμενος στο Ρέντη τις Ρουμάνες της C.S.Μ. Βουκουρεστίου (20:00)…

Με στόχο να κατακτήσει τη νίκη που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη στον Πειραιά την CSM Βουκουρέστι.

Μετά την Βάσας οι Πειραιώτισσες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αντιμετωπίζουν την ρουμανική Βουκουρέστι θέλοντας να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα τους αποτελέσματα και να εξασφαλίσουν από τον πρώτο αγώνα την παρουσία τους στην 8άδα της διοργάνωσης.

Ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών καθώς έχει όλες τις αθλήτριες στην διάθεσή του.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αναφερόμενος στον αγώνα με την Βουκουρέστι δήλωσε «Είναι σίγουρα ο δυνατότερος αντίπαλος που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής και διαθέτει πολύ καλό ρόστερ με αρκετές καλές παίκτριες. Θα είναι πολύ δύσκολο αλλά και καλό παιχνίδι. Έχουμε αρκετές δυνατότητες ως ομάδα και κάποια πλεονεκτήματα από το αυριανό παιχνίδι επειδή παίζουμε εντός έδρας αλλά και το δεύτερο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό γιατί ότι και να κάνουμε αύριο θα παίξουμε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι στη Ρουμανία.

Μέχρι στιγμής έχουμε παίξει δυο παιχνίδια στην Ελλάδα, όπου πετύχαμε δυο εύκολες νίκες ενώ και στις προπονήσεις δείχνουμε ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Βουκουρεστίου».