ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Πανιώνιος : Στόχος επετεύχθη

Πανιώνιος : Στόχος επετεύχθη

Η νίκη επί της Αρμενικής ήταν η Νο 23 του Πανιωνίου τη φετινή χρονιά και αυτή που ήταν η πιο γλυκιά καθώς χάρισε στους «κυανέρυθρους» την άνοδο στην Α2. Αργύρης Ψάρρας, Γιώργος Καντιώτης και Άγγελος  Καρακίτσος μίλησαν στο volleyplanet για την επίτευξη του στόχου.

Τυπική διαδικασία έχουν πλέον τα επόμενα παιχνίδια των play-off της ΕΣΠΕΔΑ, καθώς ο Πανιώνιος κατάφερε με το 3-2 επί της δεύτερης Αρμενικής να εκτοξεύσει την διαφορά της στο +12 και να βάλει τέλος στην υπόθεση άνοδος.

Μια χρονιά που είναι ιδανική για την ομάδα του προπονητή Αργύρη Ψάρρα  ο οποίος μιλώντας στο Volleyplanet τόνισε «Η χρονιά κυλάει καλύτερα από ότι αρχικά την υπολογίζαμε. Στόχος από την αρχή ήταν η άνοδος και φαίνεται πως το πετυχαίνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχουμε 22 παιχνίδια και 22 νίκες αντίστοιχα . Δεν μπορώ να ζητήσω κάτι παραπάνω από τα παιδιά. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι».

Ο διάγώνιος του Πανιωνίου Γιώργος Καντιώτης λίγο μετά την αναμέτρηση με την Αρμενική τόνισε «Ήταν νίκη ανόδου. Μας αρκούσε και το 3-2 για να ανέβουμε και πλέον κοιτάμε μπροστά για τη νέα χρονιά. Είχαμε στόχο την άνοδο από την αρχή.   Τα καταφέραμε. Όταν βάζεις στόχους και τους κατακτάς σου δίνει ώθηση για να βάλεις μεγαλύτερους στόχους. Είναι πολύ καλό για όλους μας εδώ στην ομάδα που είμαστε νέα παιδιά. Το θέλαμε πολύ και τα καταφέραμε.  Κάναμε καθημερινές προπονήσεις, πολύ δυνατές με όλα τα παιδιά. Είχαμε όρεξη και δουλεύαμε πολύ καλά για ομάδα της κατηγορίας μας» .

Ο Άγγελος Καρακίτσος με την εμπειρία και την παρουσία του οδήγησε μαεστρικά τον Πανιώνιο στην άνοδο. Ο 31χρονος πασαδόρος των «κυανέρυθρων» υπογράμμισε «Η ομάδα πήρε την άνοδο χωρίς ήττα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μπορεί να μην παίξαμε και τόσο καλά όμως νικήσαμε και πήραμε την άνοδο και πλέον η ομάδα σχεδιάζει τα πλάνα της για την επόμενη χρονιά. Η ομάδα ήταν καλά προπονημένη. Είχε καλό προπονητή, είχε καλούς νεαρούς παίκτες με ταλέντο. Ήμασταν και εμείς οι λίγο ποιο έμπειροι που μαζεύαμε στα δύσκολα την ομάδα όταν το χρειαζόταν και για αυτό ήρθε η καλή πορεία».

Όσο για τη συνέχεια ο έμπειρος πασαδόρος τόνισε «Η ομάδα ήθελε πολύ να ανέβει και το έκανε πραγματικότητα. Εγώ προσωπικά έχω στόχο να μείνω να παίξω στην Α2. Άμα οι στόχοι μου ταιριάζουν με αυτούς της ομάδας, εδώ θα ήμαστε και του χρόνου».