CHALLENGE CUP

Πανναξιακός έτοιμος για όλα

Πανναξιακός έτοιμος για όλα

Έτοιμος να συνεχίσει από εκεί που τελείωσε το προηγούμενο Ευρωπαϊκό του παιχνίδι είναι ο Πανναξιακός. Η ομάδα της Νάξου το βράδυ της Τετάρτης υποδέχεται στο νησί την Ελβετική Νοσατέλ για την φάση των 32 του Τσάλεντζ Καπ και άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι να ζήσουν μια ακόμη μαγική στιγμή…

Να φανεί συνεπής στο ραντεβού με την ιστορία θέλει ο Πανναξιακός και απέναντι στην Νοσατέλ να γράψει μια ακόμη ένδοξη σελίδα στο βιβλίο του.

Ο Ζόραν Κόβαζιτς μετά την «σφαλιάρα» από τον Ολυμπιακό και με μοναδική απουσία αυτή της Λαδένη, ευελπιστεί οι αθλήτριές του να βρεθούν σε καλή μέρα και να διεκδικήσουν τη νίκη και το αποτέλεσμα που θα τους δώσει το πλεονέκτημα εν όψει του επαναληπτικού της Ελβετίας.

«Έχουμε μπροστά μας μια νέα μεγάλη πρόκληση και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για τις ανάγκες αυτού του αγώνα», είπε ο Σέρβος τεχνικός αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για την βαριά ήττα της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Προερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση και μια βαριά ήττα στο ματς με τον Ολυμπιακό, για την οποία αποκλειστικός υπεύθυνος είμαι εγώ. Θεωρώ όμως ότι έχουμε αφήσει πίσω μας αυτό το ματς και έχουμε αφοσιωθεί πλήρως στο ματς με την Νοσατέλ. Η Ελβετική ομάδα είναι το φαβορί και πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Δεν ξέρω αν έχουμε 10% ή 20% πιθανότητες για να προκριθούμε, αλλά ξέρω ότι θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Η Σία Τοτσίδου έχοντας ευρωπαϊκές παραστάσεις αναφερόμενη στα παιχνίδια με τη Νοσατέλ δήλωσε «Οφείλουμε στους εαυτούς μας και την δουλειά που κάνουμε καθημερινά στις προπονήσεις να κάνουμε μια ακόμη υπέρβαση. Θέλουμε να κρατήσουμε μια σταθερή απόδοση και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Από την πλευρά της η Γιώτα Διώτη μιλώντας για το ευρωπαϊκό ταξίδι του Πανναξιακού υπογράμμισε Για όλο το νησί είναι μια γιορτή. Έρχονται όλοι και μας υποστηρίζουν στο γήπεδο. Είναι πρωτόγνωρες καταστάσεις για όλους μας αυτό που ζούμε. Ακόμη και για εμάς τις αθλήτριες αφού οι περισσότερες δεν έχουμε ξαναπαίξει ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο Πανναξιακός συνεχίζει το ταξίδι του και πιστεύω ότι θα πάμε καλά.

Η αποστολή της Νοσατέλ βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στο νησί της Νάξου με τον Βραζιλιάνο τεχνικό της Λουίζ Σόουζα να εμφανίζεται προετοιμασμένος για μία σκληρή μάχη.

«Ο Πανναξιακός όπως είδα και στα ματς με την Μινχάνσκα είναι πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα έχω ξεχωρίσει την Τσέσλιαρ και την Τσβετάνοβα, αλλά γενικά είναι μία πολύ καλή ομάδα και μέσα στην έδρα της με τη βοήθεια του κόσμου θα είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για εμάς» δήλωσε ο Βραζιλιάνος τεχνικός.

Για μια ακόμη φορά το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο με τον κόσμο του νησιού να είναι έτοιμος να δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα και να δώσει την ώθηση στις αθλήτριες της ομάδας να πάρουν την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζονται.