LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

ΠΑΟΚ-Ηρακλής: Με… αεροπλάνα και βαπόρια

ΠΑΟΚ-Ηρακλής: Με… αεροπλάνα και βαπόρια

Η φετινή διοργάνωση του Λιγκ Καπ στη Σύρο έχει περάσει στην κυριολεξία από χίλια κύματα… είχε από απόσυρση ομάδας (σ.σ Κηφισιά), αναβολή αγώνα μέχρι αναβολή Φ-4 λόγω της απεργίας της ΠΝΟ και από χτες όπου και ανακοινώθηκαν επίσημα οι ημερομηνίες οι ομάδες της Θεσσαλονίκης αντιδρούν στον τρόπο μετάβασής τους στο νησί.

Το πρόγραμμα της ΕΣΑΠ είναι πιο πιεσμένο από ποτέ αφού το πρωτάθλημα πρέπει να τελειώσει στην ώρα του σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει δοθεί από την Ομοσπονδία. Ωστόσο, η πρώτη αναβολή του εν λόγω τουρνουά που γίνεται στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά φαίνεται πως… αποσυντόνισε τα πάντα.

Δεδομένου του γεγονότος ότι ΠΑΟΚ και Ηρακλής έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (24/2), το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε στις ομάδες από την ΕΣΑΠ για τη μετάβασή τους στο νησί είναι ιδιαίτερα επίπονο (σ.σ ας μη ξεχνάμε ότι ήδη προ-αναβολής είχαν μια μετακίνηση που τελικά δεν τελεσφόρισε) καθώς οι δυο εκπρόσωποι της συμπρωτεύουσας θα χρειαστεί να μετακινηθούν με τρένο και πλοίο (Θεσσαλονίκη-Πειραιάς-Σύρος και επιστροφή). Για πούλμαν ούτε λόγος αφού τα μπλόκα καλά κρατούν…

Η δυσαρέσκεια που υπάρχει είναι έντονη, καθώς όπως ενημέρωσε η Λίγκα δεν υπάρχει η μέριμνα από τους διοργανωτές (Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και Φοίνικας Σύρου) για μετάβαση με αεροπλάνο. Τη δεδομένη μάλιστα στιγμή που οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που μετέχουν συνεχίζουν στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας με τις υποχρεώσεις στην τελική ευθεία, το θέμα περιπλέκεται περισσότερο.

Όπως και να χει ο χρόνος από μόνος του πιέζει τους διοργανωτές και τις ομάδες ενώ αναμένεται πολύ σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις για να ξεπεραστεί το ζήτημα.