Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παρελθόν ο Κουτσμανής απ’ τον Άρη

Παρελθόν ο Κουτσμανής απ’ τον Άρη

Τα οικονομικά προβλήματα που απειλούν την παραμονή του Άρη σύμφωνα με  όσα δήλωσε ο τεχνικός των «κίτρινων» Γιάννης Μέλκας στα κανάλια Novasports, μετά την ήττα από τη Λαμία στο Χαλκιοπούλειο,  οδήγησαν στην αποχώρηση του εφόρου της ομάδας Δημήτρη Κουτσμανή, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρχουν κι άλλες εξελίξεις στο τμήμα.

aris_poulman

Έπειτα λοιπόν από τρία χρόνια σημαντικής προσφοράς στον Άρη η «ψυχή» της ομάδας, Δημήτρης Κουτσμανής, αποτελεί παρελθόν από τους “κίτρινους”, καθώς ο  τιμ μάνατζερ Άρη, δεν ήταν από αυτούς που μπήκαν με το… ζόρι στο λεωφορείο της αποστολής για τη Λαμία.

Aris filiko proponisis 77

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κουτσμανής τα τελευταία δύσκολα χρόνια του Άρη, ήταν ένας από τους αφανείς ήρωες την ομάδας, καθώς όποτε χρειάστηκε κατέβαλε κάθε προσπάθεια, προκειμένου να βοηθήσει στην επίλυση πολλών και διάφορων δυσάρεστων καταστάσεων στο τμήμα και για αυτό δίκαίως είχε κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση των αθλητών.

12376598_1035470993183347_6617994826090558100_n

Εκτός όμως από την ομάδα της “καρδιάς” του ο Κουτσμανής είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του και στα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα, αποδεικνύοντας πως είναι ένας “στρατιώτης” του βόλεϊ.