Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η παραίτηση Φιλιππάτου, η «θυσία» και η επόμενη μέρα

Η παραίτηση Φιλιππάτου, η «θυσία» και η επόμενη μέρα

Το ντόμινο εξελίξεων που προανήγγειλε το Volleyplanet μόλις ξεκίνησε στην ΑΕΚ. Μετά από την αποχώρηση του Λευτέρη Αρχοντή και ο προπονητής της Ένωσης, Δήμος Φιλιππάτος απέστειλε στο Δ.Σ του συλλόγου την παραίτησή του.

Ο Φιλιππάτος πήγε κανονικά στην απογευματινή προπόνηση και γνωστοποίησε την απόφασή του στην ομάδα. Στο άκουσμα της είδησης αρκετές παίκτριες -που ήδη ήταν πολύ στεναχωρημένες από τις τελευταίες εξελίξεις- βούρκωσαν. Μεταξύ άλλων στις εξηγήσεις που έδωσε στις αθλήτριες ο τεχνικός για την απόφασή του αυτή υποστήριξε ότι ελπίζει ότι αυτό θα φέρει κάποια εξέλιξη με στόχο να ασχοληθούν οι ιθύνοντες με τη στήριξη της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής δεν έχει προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις, ούτε έχει γνωστοποιήσε αν έχει κάνει αποδεκτή την παραίτηση. Ωστόσο -όπως ενημερώθηκαν οι “κιτρινόμαυρες”- την αυριανή προπόνηση θα κάνει ο προπονητής ακαδημιών, Χάρης Σκουτελάκος.

Οι ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την ιστορική ομάδα και οι αποφάσεις που θα πρέπει να ληφθούν από τη διοίκηση έχουν να κάνουν κυρίως με την ενίσχυση του τμήματος σε επίπεδο μεταγραφών, θυμίζοντας παράλληλα ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να αποκτήσει ξένες αθλήτριες λόγω της απαγόρευσης ενώ στην ελληνική αγορά υπάρχουν μεν ελεύθερες παίκτριες (σ.σ Χαντάβα, Γιακουμή, Ιβάνοβα) αλλά με υψηλά κασέ.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...