Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παραίτηση Παλιόπορτα και εκλογές

Παραίτηση Παλιόπορτα και εκλογές

Διοικητικές εξελίξεις φέρνει η παραίτηση για προσωπικούς λόγους του προέδρου του Φοίνικα Συρου, Δημήτρη Παλιόπορτα από τη διοικούσα επιτροπή του ΤΑΑ. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή ενώ  σύμφωνα με το καταστατικό ορίστηκε έκτακτη γενική συνέλευση των μελών.

Η ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα την 18 Ιουνίου 2015 και ώρα 21:00 μετά από πρόσκληση του Αντιπροέδρου Αντώνη Ρούσσου, με θέμα Ημερήσιας Διάταξης την παραίτηση του Προέδρου Δημήτρη Παλιόπορτα απο την διοικούσα επιτροπή ΤΑΑ του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ.

Κατόπιν διαλογικής συζήτησης το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα να κάνει αποδεκτή την παραίτησή του ,για προσωπικούς λόγους , και σύμφωνα με το καταστατικό του καλεί

τα μέλη του σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28.6.2015 και ώρα 11:00 στο φουαγιέ του  Κολυμβητηρίου Δ.ΒΙΚΕΛΑΣ με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας Διάταξης:

α.Απολογισμός δράσης απερχόμενου  ΤΑΑ

β. Οικονομικός απολογισμός ΤΑΑ

γ. Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή της απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής  ΤΑΑ

δ. Εκλογή νέας Διοικούσας Επιτροπής ΤΑΑ για την Αγωνιστική Περίοδο 2015-2016

Σε περίπτωση μη υπάρξεως απαρτίας η Γ.Σ. θα διεξαχθεί την ίδια μέρα στον ίδιο χώρο με τα αυτά θέματα ημερησίας διάταξης και ώρα 19:00.

Με Αθλητικούς χαιρετισμούς

το Δ.Σ. του Συλλόγου μας